Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony nőként miért az izmos vagy macis férfiaknak tetszem inkább?
Figyelt kérdés
170/52.
Nekem a nagyon vékony férfiak tetszenek, de náluk nincs sikerem, többségében duci vagy kifejezetten kövér barátnőjük van (legalábbis a környezetemben). Így kompenzálnak az emberek, vagy miért van ez? Ritka, ha azonos alkatot találunk vonzónak, mint amilyenek mi is vagyunk?
2022. máj. 26. 12:59
1/10 anonim válasza:
A régi mondás szerint az ellentétek vonzzák egymást!
3/10 anonim válasza:
Én macisabb ápolt 40es vagyok. Szívesen megismernélek 😘
4/10 anonim válasza:
Szeretem a vékony nőket, 177/72, vékonynak mondom magam.
5/10 anonim válasza:
Baby, ha egy csinos nő vagy akkor minden nőnek tetszel akár sovány, akár izmos, akár testesebb az illető. Az hogy a környezetedben a vékony pasiknak van nője meg egy egyedi adottság. Az emberek a saját testsúlyukat nem a párjukon át kompenzálják!
6/10 anonim válasza:
Szerintem ezerszer fontosabb, hogy neked ki tetszik, mint hogy te kinek tetszel.
7/10 anonim válasza:
186/85 és nekem is telt bnőm van.
8/10 dregor válasza:
Ez biztos a védelmezési ösztönünk része. :D
9/10 anonim válasza:
Vékony vagyok és kizárólag vékony tetszik. 63-70 kg között ingadoztam utóbbi pár évben, 182cm vagyok.
Én abban amúgy nem hiszek, hogy az ember alakja befolyásolná az ízlését. Ismerősi körömben amúgy eléggé vegyes. Van minden kombinációban.
10/10 anonim válasza:
sztem ez nem body type tól függ. :) a vékonyka karcsú nők vonzóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!