Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mennyire tetszik a vékony alkat nem túl nagy mellekkel és kis fenékkel?
ez is lehet vonzó, de nekem pl a nagyon husis alkat tetszik
legjobb barátomnak meg a vékony kicsit fiúsabb hajú, viselkedésű lányok
nem vagyunk egyformák :)
Szerintem a férfiak kb 85%-a nem mondana rà nemet, ha egy szebbpofi is tàrsul hozzà.
Persze, ennél kevesebb,akinek kifejezett fétise,de ilyen is akad bőven.
Nálam ez a nyerő.
Én a husisat nem kedvelem.
Nem vagyunk egyformák! Mindenki képes megtalálni a neki tetszőt, ill. azt, akinek ő jön be, ha a kettő passzol, akkor összejön a viszony.
Nekem eléggé eklektikus az ízlésem, volt már mindenféle alkatú párom. Mindenkiben képes vagyok meglátni a pozitívumokat! A nagy fenék jó, mert hatalmasat lehet fogni, a kicsi popsi azért jó, mert imádom, ahogy szinte egy tenyérnyi. (férfiként, ha vulgárisan akarom kifejezni magam, akkor mondhatom, az apró fenék esetében a farkam sokkal nagyobbnak tűnik. Ebben is van élvezeti forrás.) Vékony nő mellett férfiasabbnak érzem magam, védelmezőbbnek. Szexben (hiszen ez a szex téma) nagyon élvezetes, hogy könnyű a nő, mozgékony, könnyen felkapható. Ha sub, akkor izgalmas lehet az uralkodó szerep.
Inkább úgy mondanám, hogy a kis mell vékony lányon tud nagyon jól mutatni.
A karcsú lányokat kedvelem, amihez általában kicsi cici jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!