Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit husis baba punci tetszik jobban a férfiaknak általában vagy ami olyan salátás?
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 19:18
2/13 A kérdező kommentje:
1.
de nem ez a lényeg most :D
2019. okt. 31. 19:20
3/13 anonim válasza:
Ezek a kérdések csak elveszik a sali team lányok önbizalmat 😒 olvass vissza, a legtöbben a babát szeretik 🤷🏻♀️
4/13 anonim válasza:
Szerintem mindegy, de ha választhatnék akkor salátásat választanék. Nekem az a legvonzóbb:)
22f
5/13 anonim válasza:
Baba nuna. Tocsogjon, lüktessen, forró és szűk legyen.
6/13 Noren1989 válasza:
Nekem inkább a salátás.
Dupla sajttal.
8/13 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy ez jobban érdekel téged mint a pasikat?
A legérzelemmentesebb alkalmiban is telibe lesz#rja minden pasi...
Aki itt emberkedik hogy csak babához hajlando hozzáérni, az pedig örülne ha bármilyen puncit látna...
Szóval hogy az összes fiú barátom markáns véleményét idézzem: "kva mindegy".
9/13 Gymnospermatophyta válasza:
Előbbi nekem jobban tetszik, de kinek mi. Egyébként nem nagyon érdekelne, hogyha amúgy minden más stimmel. :)
10/13 anonim válasza:
Soha nem volt még a salátámra panasz
Szerintem azt szeretik amit éppen kapnak.
Nekem pl sokkal jobban tetszik a salata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!