Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek tetszik a babapunci is? 22/L
Figyelt kérdés
nekem olyan van és azt hallottam hogy a salátát jobban szeretitek :)2015. júl. 27. 19:00
2/27 anonim válasza:
Csak nehogy sokat masztizz párnával, mert könnyen saláta lesz belőle.
3/27 anonim válasza:
Miért ne tetszene nekünk?
Ha a nő vonzó akkor mindegy milyen van neki az is szép és kívánatos!
24F
Ha szeretnél küldhetsz képet majd értékelem ;)
5/27 anonim válasza:
Elárulod, h mi a franc értelme van ennek a kérdésnek?
6/27 anonim válasza:
Nekem a barátnőmé tetszik majd, függetlenül attól milyen lesz neki. :) Bár ha ilyen babapunci, akkor minimum legyen szőrös.
7/27 anonim válasza:
Olyan mindegy a punci az punci nálam egyik sincs se előnyben se hátrányban.
8/27 anonim válasza:
"Csak nehogy sokat masztizz párnával, mert könnyen saláta lesz belőle."
Most már tudjuk, hogy a pasik pénisze is azért olyan meglepően hosszú és vékony, mert sokat húzkodták kamaszkoruktól fogva. :-)
Amúgy értékeltem a poént, meg azt is sejtem, hogy melyik mai kérdés ihlette, csak gondoltam írok, mielőtt pár kamaszlánynak, akit szeret kispárnával aludni, lesz egy álmatlan éjszakája miattad. :-)
9/27 anonim válasza:
8: köszönöm, így teljes a kép!
senki ne kímélje a párnáját!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!