Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen herezacskótok van? Illetve melyik típus tetszik?
Gondolok itt arra, hogy ugye a mackósabb fiúknak általában kisebb, tömzsi zacsijuk van, míg sokszor a soványabb férfiaknak lógós fajta a zacskójuk, esetleg himbálóznak a tökeik.
Nektek melyik jön be, melyik kellemesebb érzés simogatásnál, nyalogatásnál, esetleg szex közben (nekicsapódás stb.)?
Hát szerintem ez h.lyeség. Nem voltam együtt sok pasival, de nekem ez nagy ostobaságnak tűnik, hogy a duciknak tömzsi, a vékonyaknak meg lógós... :D Ez nem attól függ mekkora a testük, hanem ugyanúgy egyedi és változó, mint a farkuk...
Az én párom pl. duci, de lógósabb heréje van és imádom. És igen, imádom azt is, amikor szex közben folyton nekem csapódik...szuper. :) Szóval én a lógósra szavazok. :)
26/N
Most megnéztem. Kicsit lóg, de nincs összehasonlítási alapom.
Szerencsére még senki nem akarta szopni. :-)
42F
Én jobb szertem ha lóg, mert az jobban lehet kényeztetni, nyalogatni, bekapni - legjobb érzés a világon, jobb mint dugni
mármint az enyémet nem én kapom be másokét
meg ha recskázok, ahogy nekiütödik a gátamnak, az is eszméletlen jó érzés, meg lehet egyesével morzsolgatni, megfogni, vezetéket megkeresni, hűha
szóval én a lógósra szavazok
42F, nem szerencsére, inkább bánd hogy kihagytad
elsőre elég fura, kicsit félelmetes, de semmihez sem hasonlítható, fantasztikus érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!