Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen herezacskótok van?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen herezacskótok van? Illetve melyik típus tetszik?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy ugye a mackósabb fiúknak általában kisebb, tömzsi zacsijuk van, míg sokszor a soványabb férfiaknak lógós fajta a zacskójuk, esetleg himbálóznak a tökeik.

Nektek melyik jön be, melyik kellemesebb érzés simogatásnál, nyalogatásnál, esetleg szex közben (nekicsapódás stb.)?

2015. júl. 27. 10:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem lógós van.
2017. okt. 2. 22:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lóg, méretben lehetnek különbsége, meg hogy a háj alól kevésbé tud lógni.
2017. okt. 2. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nálam lejjebb lóg mint a péniszem
2017. okt. 6. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
szintén lógós van hidegbe melegbe is lóg
2017. dec. 12. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
báttya, ezt hogy hoztad össze ???
2017. dec. 14. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát elég fura kérdés, nekem van hogy lelóg, és van hogy stabilan betonra összehúzódik.

Ha melegem van lóg, ha fázom, vagy élvezés közeli állapotban vagyok akkor van összehúzódva. Külön formát vagy tipus jegyet nem látok rajta.

2017. dec. 15. 19:30
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem lejjebb lóg mint a péniszem
2019. márc. 22. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!