Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek a babapunci tetszik, azok csak a neten láttak puncit?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon csúnya,zárt lábak mellett is olyan,mintha valami hiányozna. Üres a punci. Aztán ha szétnyitod az ajkakat,alig van egy kicsi terület,amit lehet izgatni. Látványra is sokkal szebb ha van ott 1-2 szopogatnivaló nagyobb falat.2016. júl. 7. 22:59
1/21 anonim válasza:
Nem, személyes tapasztalatok alapján tetszik. De nyugi, ha salátád van, azt is megeszem.
2/21 anonim válasza:
"nagyobb falat", micsoda megfogalmazás, kiégek :DD
3/21 anonim válasza:
Ízlés dolga! Más-más az ízlésünk. Már közeledve a hatvanhoz biztosan elhiszed, hogy nem csak képen láttam jópár puncit, de nekem akkor is a baba jön be.
5/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan keverik a babapuncit a szimmetrikus szép puncival. A babapunci az a kifejletlen punci, nem amire gondolnak.
6/21 anonim válasza:
Nem értem miért kell leszólni az egyiket vagy a másikat. Nem a punci a lényeg, hanem a tulajdonosa. Ezt kellene már megérteni itt ennek a rengeteg embernek.
7/21 anonim válasza:
Akkor csak szopogasd. Nehogy azt mond már hogy egy baba puncin nincs mit izgatni. Igen is a baba punci a legszebb. Ettől el tekintve mindegy hogy milyen mert mindegyik jó a maga módján
8/21 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is úgy tűnik hogy keverik.
2016. júl. 7. 23:22
9/21 anonim válasza:
6-NAK GREEN- aZ CSAK EGY TESTRÉSZ,ÖSSZESÉGÉBEN REJLIK EGY NŐ,VAGY AKÁRKI
10/21 anonim válasza:
Nem tök mindegy, hogy milyen van neki?
Ti egy testrésszel jöttök össze egy nő helyett?
Mi bajotok van emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!