Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végső soron én azért nem tetszettem soha igazán a férfiaknak, mert nincs nagy mellem és fenekem, tök mindegy, hogy szép arcom van és az alakom arányos és vékony?
Már felismerem az önostorozó mártír stílusod.
Nem, még mindig nem a kinézeteddel van baj...
Én mint vékonyabb nő ugy vettem észre azok a pasik szeretik a torekenyebb tipusokat akik szeretik az iranyithatobb gyámoltalanabb nőket is. Minden exem kimondottan dominans jo pasi vagy alfahím.
Érdekesmódon őket vonzom.
Mindekozben látom hogy a mai divat a hatalmas kerekded idomok. Néha agyaltam ha kapnék ilyen idomokat vagy feltöltetném a s.ggem, stb, jobban tetszenék e magamnak. De én még mindig ott tartok valahogy, hogy nagyseggunek,-mellűnek szerintem nem kuriózum lenni tekintve hogy a szomszéd"tés"asszony meg nagyanyáink es minden idősebb kivenhedt klimaxos etc nő is eléggé kerekded.
Míg más büszkén mutatja a nagy fenekét, valahogy nekem arrol még mindig az ugrik be, hogy szánalom.
És a valódi NŐ az fitt üde feszes izmos és egy vékony "gepárd".
És nem "tésasszony".amelyik ffi típus meg arra bukik, tegye azt.
Csak valahogy a jo pasikat (extra helyes, sikeres, piacképes minden téren)érdekesmódon én vonzom be mégis.
A nagycsecses "bnőimnek" meg atlagalatti szakmunkás 170 alatti izomtalan es vagy elhizott párja van.
Az exeim utánam gyakorta választanak szintén csinos nőket es nem olyanokat akiknek a szexuális jegyei tűnnek fel hamarabb mint ők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!