Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szeret nudizni, az egyben azt is jelenti, hogy szereti a többest?
Figyelt kérdés
ma 08:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem nyitottnak kell lenni. Ha valakik elott mar levetkőzöl akkor ott valami van ;)
2/7 anonim válasza:
Nem, ez nagyobb részt szocializáció, kisebb részben gátlások. Példán keresztül, ott ahol fiatal korban a kertes házban a szülők meztelenül napoztak, nudista srandra jártak, szauna stb ott a gyerek szemilyiség fejlődésében ez elfogadott lesz. Mi otthon a függönyön még egy apró rést sem hagytunk. Valamint aki nincs megelégedve magával, nem fogadja el magát az nem is szereti mutogatni.
3/7 anonim válasza:
30+ éve nudizok, de életembe csak egyszer szexeltem 2 lánnyal egyszerre, az is az ő ötletük volt. Élveztem, de mint mondom, nem csináltam rendszert belőle.
40F
4/7 anonim válasza:
Nem jelenti azt, nem tudom honnét veszed az összefüggést.
Én a szenvedélyes, romantikusabb szexet szeretem max párban, de a nudizás nekem is bejön.
6/7 anonim válasza:
Nem!!!
Csak nudista strandra járunk, de a feleségemmel nem osztoznék. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
7/7 anonim válasza:
A finnek rendszeresen "finnszaunáznak" (textilmentes), akkor most minden finn állandóan orgiázik? Nincs összefüggés a nudi és a többesek között!
Pro és kontra, amit fent is leírtak, rengetegen járnak nudira de sosem jutna eszükbe többes, s sok olyan többest kedvelőt ismerek akik viszont nudira nem mennének ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!