Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban a vékony nők csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a vékony nők csak a testükèrt kell a férfiaknak?

Figyelt kérdés
szept. 18. 22:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz .
szept. 18. 22:30
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont mikor kiderült a vékony barátnőmről, hogy finoman fogalmazva nem igazán egyezik a gondolkodásunk sok kérdésben, örömmel nyugtáztam, hogy "de legalább a teste jó volt".
szept. 18. 22:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vmi szociailizált akkor sok másra nem is
szept. 18. 22:33
 4/25 anonim ***** válasza:
35%
Az nem lehet. A valoban vékony nöknek szinte nincs is testük. Igy csak lelkük lehet. Csak azzal tudnak hoditani.
szept. 18. 22:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan nő, aki csak a tökéletes vékony testéért kellett. Sajnos jól meg is bolondított, és jól ki is használt utána. Egy életre szóló tapasztalat volt.
szept. 18. 22:35
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én például tök jót tudok vele beszélgetni, borozni az erkélyen, megosztani a gondolataimat vele...

Csomó közös program és rengeteget tudok tanulni tőle. Külön jó pont, hogy bizonyos kritikus témában ellenkezőek a nézeteink és mégis kulturáltan tudunk vitatkozni rajta, ezáltal új perspektívákat tárva egymás elé.

Ez nem azért van mert vékony, hanem mert fantasztikusan művelt, ami engem mindig is beindított

szept. 18. 22:42
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Vékony sportos nő vagyok két diplomával és rendes értékrenddel. Na ezt kapd ki. Én nem is létezhetek hivatalosan?
szept. 18. 22:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Baromság! Ettől még a csinos nőket meg akarja mindenki is dugni, de van köztük bőven olyan is aki nem csak a p.ncit látja bennük, hanem az embert is. Mondjuk ugyanez igaz az átlagos / nem csinos nőkre is. Ott is van aki csak dugni akar, meg van aki úgymond többet is.
szept. 18. 22:53
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
#7 létezhetsz, de szerintem vagy nem fogsz priviket olvasni egy idő után, vagy menekülsz a GyK-ről 😂
szept. 18. 22:53
 10/25 anonim ***** válasza:
78%
#9 van barátom, tényleg nem válaszolok privikre😁
szept. 18. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!