Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anal plug? Milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anal plug? Milyen?

Figyelt kérdés

Mekkora van neked, es milyen?

Milyen anyagból van, melyik a legjobb?

Hogyan, mennyi ideig szoktad használni?

szept. 17. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sima felületű, szilikonos is van. Csak együttlétek alatt van bent, kicsit előtágítani. Mi a kérdésed, hogy milyen válassz? Ami neked tetszik és méretben is megfelel :) Addig tartsd benn, amíg neked kényelmes.
szept. 17. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szilikonos van. Volt párommal vettük most pedig csak magamnak használom önkielégítéshez. Erősebb érzéseket ad.
szept. 17. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Tömör üveg. Előtte szilikonos volt,de az üveg "kènyelmesebb".

Mennyi ideig? Változó. Sokszor szex alatt,de előfordult olyan is,hogy elmentünk itthonról ès bent volt😊.Izgató mindkettőnknek az olyan kirándulás.

szept. 17. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szilikonos S méretű, lilás-rózsaszínű. Orál közben kerül be, és általában a szex végéig marad. Volt már rövidebb séta idejére is, hogy bent maradt. Figyelni kell az időtartamra, mert veszít a sikositasból, és akkor kellemetlen.
szept. 17. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3 db-os szettem van, fém, rosegold színű. A kicsi hosszabb ideig is bent szokott maradni, akár egy séta erejéig, max fél óra általában. A másik kettő inkább szex közben az előtágításhoz szokott előkerülni.
szept. 17. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak üveg plugot használok ! Van egy 9x2-3.5 cm es és egy 9x2.6-4.5 cm es nagyon imádom :) van hogy akár 7-8 óráig bent hagyom , síkosítani meg vazelinnel szoktam :)
szept. 18. 01:02
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Fembol van, a meretet nem tudom, ajandekba kaptam :) de ha tippelnem kéne közepes/nagy

Altalaban olyat szoktunk jatszani, hogy szex elott reggel felhelyezem, egesz nap munka kozben bennem van, majd csak szex elotti zuhanyzaskor veszem ki. Utana meg a partner eldonti mi a sorsa ;)

De mentem mar vele randizni, mikor ez volt a randipartner kerese. Etterembe, moziba, parkba, autokazni :) rengeteg helyre jott velem

21/N

szept. 18. 04:47
 8/10 Bekecs Béla ***** válasza:
84%
Sose gondoltam volna hogy enni anal plugos ember maszkal az utcan. No mindegy kinek mi.
szept. 18. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a szettet használom.

[link]

Átlagban 1-2 órát van bent otthon.

szept. 18. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Feleségemnek van öt darab is. Egy kicsi szilikon, kettő fém, egy kicsi és egy közepes, és kettö üveg, két közepes. A lényeg, hogy jött az ötlet, hogy kipróbálhatnánk bennem is. Odaáig jutottunk, hogy benne is egy és bennem is, majd úgy dugtunk. Oltári nagy volt! Imádom, olyanokat élvezünk, mint elötte sosem. Addig jutottunk, hogy hétvégente úgy jövünk-megyünk közlekedünk, hogy mindkettőnkbe van egy-egy közepes. Hamarosan készlet bővítés lesz…! Neki is és nekem is. Nekem olyat nézegetünk, ami kifejezetten a prosztatára preferál.
nov. 18. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!