Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen típusú női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen típusú női arcra szerettek rá élvezni?

Figyelt kérdés
Ha "vad" csábító szemei vannak egy nőnek rávernétek az arcára és szájába?

#élvezet #arcorgazmus
júl. 20. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Hmm, jó kérdés, ezen nem is gondolkoztam sosem. Volt jónéhány partnerem, aki engedte arcra. Visszagondolva az tetszett a legjobban, mikor látszott rajta, hogy tényleg kívánja és élvezi. Nincs erre vonatkozóan egyéb preferenciám. Egyébként az tényleg rengeteget tud dobni az élvezeten, ha közben mélyen a szemedbe néz, ez érvényes akkor is, ha pl cicikre élvezek.
júl. 20. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal és "ártatlan "
júl. 20. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A "vad" csábító szemek nagyon bejönnek!
júl. 20. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Inkább egy kopaszra nyírt női fejre verném rá.
júl. 20. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Egyik fajtára sem élveztem meg rá, ha jól emlékszem. Valahogy nem vonz. Szájba élvezni viszont istentelen élvezetes, főleg ha a nő ügyesen használja a száját és a kezét is egyszerre

Nem mindenki képes rá, csak akik átlag feletti IQ-val rendelkeznek.

júl. 20. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Szájba,arcra, mindegyik jó, de hol ez a lány, mindjárt elmegyek! F
júl. 20. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

Nálam ritkán van ilyen, de pont a napokban volt megint neten olyan kép amikor kifejezetten a csaj arca izgatott és arra élveztem el (nem a monitorral, hanem a látványra). Tehát nem csak élőben izgat az arcos dolog.

Élőben eddig kevés partnerem arcára mentem el, meg ritkán volt ilyen. Az egyik az elég szép arcú barátnőm volt. Viszont volt olyan szexpartnerem aki kevésbé volt szép arcra, vele egyáltalán nem izgatott a dolog.

júl. 20. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Semmilyenre, nincs ilyen vágyam.
júl. 21. 01:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos nem a te FFI arcodra.
júl. 21. 04:16
 10/10 búzaszem ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy az arca a tiszteletet sugározza felém, hogy érezzem az alázatát, hogy tudjam mennyire akarja és micsoda boldogság neki, ha az arcára verem. Lehet ám ezt akár lesutott szemmel is kifejezni
júl. 21. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!