Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen érzés elvenni egy lány szüzességét?
Figyelt kérdés
Bővebben kifejtve mit éreztek ha szűz lánnyal szexeltek milyen érzés?aug. 22. 11:28
1/16 anonim válasza:
Igazából semmi plusz, annyi hogy sokkal több figyelmet kell szentelni dolognak, óvatosak kell bele állni.
2/16 anonim válasza:
16-23 éves korim volt egy igen aktív korszakom .Imádtam a nőket de a könnyű vérüek nem hoztak izgalomba.Volt akivel 4 hónap után sikerült .
4/16 anonim válasza:
Jól esik tudni hogy az en farkam hatol bele először és indítja el a szexuális életét. Viszont maga az aktus nem olyan jó mivel általában fáj a hölgynek és emiatt picikét visszafogottabban kell de ettől függetlenül jó érzés
5/16 anonim válasza:
Nagyon fura és jó érzés de a többi már más kérdés.
6/16 anonim válasza:
Lelkileg nagyon jó érzés! Fizikailag változó! Nagyban függ a lánytól.
Viszont nagy felelősség, mert hatással leszel a lány késöbbi szexuális életére!
7/16 anonim válasza:
Én amikor a barátnőmmel voltam így, nekem az volt a menyország.
Nagyon szerelmes voltam és megtisztelve éreztem magam.
8/16 anonim válasza:
Semmi extra. Mármint lelkileg jó, de nagy türelem kell hozzá. Főleg ha te már tolnád, neki meg a legkisebb mozdulat is fáj. Mozdulsz befelé egy centit és felszisszen. Tényleg türelemjáték :)
10/16 anonim válasza:
Mint ha egy ételről kérdezné valaki hogy milyen finom volt, írjam le az ízét.
Ezt meg kell tapasztalni! Érdekes, mert nekem lelkileg volt jelentősége, ami a bizalomra épült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!