Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltaktól mit akarnak legtöbbször a férfiak?
#20 hát mondani bármit lehet :D
Mivel nem a kérdésemre válaszoltál, de én a kérdésemből indultam ki, érthető, hogy nem értettelek, nem is volt kotelességem.
"Én mindig megmondom, ha valakivel csak szexet akarok, aztán a férfiak voltak azok akik többet akartak..."
Ez prostinál is könnyen előfordulhat. Igaz ők lehet még rá is játszanak, hogy legyen a vendég visszatérő.
Amúgy meg ez is egy ok ami miatt egyesek hozzájuk járnak: a "barátnős" érzés miatt.
#22 értem
De egy prostinál ez azért érthető, mert (ha olyan), akkor kb bármit megtesz, ami a férfinak kell. Ha kifizette, ilyen beállítottságú, stb. Nálam azért fura, mert nálam vannak dolgok, amiket nem teszek meg. Viszont ebben benne van, hogy (sajnos) a férfiak megelégednek a kevesebbel is? Mert ők nem válogathatnak annyira, mint a nők, ugyancsak sajnos.
Nem, nem a rend kedvéért tettem hozzá.
Igazából én évek óta jelen vagyok partner kereső oldalon. Így látom, hogy fordítva is így van a férfiak részéről.
Szerintem a legnagyobb probléma, az az hogy egyszerűen senki sem hajlandó kompromisszumot kötni.
Én jelenleg most inaktív vagyok mert van 3 hölgy szexpartnerem. De az is igaz, hogy ezt a 3 hölgyet kB két évig tartott megtalálni.
Így a tapasztalat azt mondja, hiába van jó humor, intelligencia, intellektus stb. Volt akivel tök jól megértettük egymást, viber, telefonbeszélgetés, nagy nevetések. Aztán jött a képcsere, utána a nők 95%-a simán eltűnt köszönés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!