Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltaktól mit akarnak legtöbbször a férfiak?
2 féle ember jár prostihoz, az egyik az a fajta, aki máshogy nem jut nőhöz. Ők simán megelégedhetnek az alap dolgokkal is.
A másik csoport, akinek barátnője/felesége van, de az nem hajlandó bizonyos dolgokra. Anál, ilyen-olyan fétisek, BDSM, stb.
#1 és azok, akiknek lehetne nőjük, de nincsen, inkàbb fizetnek egy vagy több prostinak.
#2 ezzel egyetértek... :( ilyen a férfiak hozzáállása valamiért, én sem értem.
Ez következik abból, hogy ezek az emberek rá jöttek, hogy nem mennek bele a sok lehúzós vacsorába, vagy randiba, ruha vásárlásba ahol az esetek 99%-ában úgy sem lesz semmi komoly, szex meg végképp.
#7 milyen minden nő? Férfiakról kérdeztem, de te annyira nőgyűlölő vagy, hogy még ilyen kérdés alá is ideböfögsz néhány szidalmazást.
Köszi #6, hogy leírtad a véleményed!
#8 igen, aki csak szexet keres annak lehet megéri. Nőként már én is elgondolkodtam a férfi prostin. Nincsenek kellemetlen beszélgetések, ott tényleg az történik, amit én akarok (mivel szolgáltatás, kell neki a jó visszajelzés).
#9 bírom ezeket a hozzászólásokat... Akkor írd le, hogy működik. Ha nem akarod, akkor ne is szólj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!