Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szeret már, vagy miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már, vagy miért akar mással együtt látni? L

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátommal, Ő 19 éves és 18. Egyszer már voltunk hármasban, akkor spontán történt egy házibuliban az egyik barátjával és vele. Azóta többször mondta már hogy mi lenne ha újra megismételnénk.

Hétvégén viszont egészen új dologgal jött elő, elmondta, hogy felvette a kapcsolatot egy pasival akiről tudta, hogy nekem bejön, mert régen messengeren sokat dumáltunk de végül vele jöttem össze és nem azzal a pasival. Azt mondta hogy 2 hete beszélget vele és hogy a srác most szingli és szívesen csatlakozna hozzánk hosszútávra is. Nem értettem, hogy mire akar ezzel, csak anynit mondott hogy lehetne ő a szeretőm, és mutatott képeket róla amit a srác küldött. Kérdeztem tőle hogy te most azt szeretnéd, hogy más pasival szexeljek előtted, és azt mondta igen.

Nem értem hogy miért akarja ezt, lehet nem szeret, vagy ezzel akarja elérni hogy később vegyünk be egy másik lányt? én arra mindig nemet mondtam, mert nekem fura lenne megérinteni egy másik csajt vagy turkálni a nedveiben.

nem vagyok prűd, és nincs bajom a hármassal, de az legyen inkább csak eseti dolog és nem rendszeres. Szeretném megérteni hogy miért jó ez neki, de csak annyit mond hogy ez számára fantázia, izgató.

szept. 11. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem próbáld ki. Max ha nem jött be, akkor dobod mindkettőt. Majd mesélj, ha megtörtént.
szept. 11. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda véletlen! Ez ma már nem az első hármasos kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

De biztosan nem ugyanaz az illető teszi fel ezeket a kérdéseket!!!!🤡🤡🤡🤡

szept. 11. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a dolog ha te is szeretnéd csináljátok. Ha nem szeretnéd akkor pedig ne.
szept. 11. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Minden napra egy mese, már vagy egy hete a válaszokra hegyezi a répat.

szept. 11. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:
14: Az a durva, hogy minden kategóriában van egy ilyen aminek egy kicsit is van köze a szexhez. Akkor ott van a f*sz méregetős faszi, meg 18-20 éves srácoknak óriási f*sza van, bármeddig bírják és ők d*gják állandóan a nőket faszi is.
szept. 11. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Innen már csak 1 lépés, hogy ő dugja meg a haverját. Te meg nézheted az ágy széléről. Erről van itt szó.
szept. 11. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem olyan bonyolult ez... a párodnak van egy ilyen fétise amit most bevallott neked. 2 opció van:

1: megmondod, hogy neked ez nem fér bele. Ez esetben megy tovább minden úgy mint eddig.

2: belemész és megpróbálod élvezni. Ha ez nem tetszik vagy megbánod még mindig bármikor vissza térhetsz az egyes opcióhoz.

Ebben a kérdésben neked kell döntened, ne menj bele olyanba amit nem szeretnél.

szept. 11. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Cuckoldnak hívják a dolgot. Ahogy előttem is írták, ha bejön, akkor örülj, hogy szabadon félredughatsz, ha nem, keress másik csávót. Amúgy a fene se érti az embereket. Ha engedélyt kapnak félredugni akkor a másik már nem is szereti, ha meg hűséget vár a partner, akkor meg megcsalják egymást. Szerintem a cuckold pont hogy az átlagosnál is nagyobb bizalmat igényel.
szept. 11. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!