Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szeret már, vagy miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már, vagy miért akar mással együtt látni? L

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátommal, Ő 19 éves és 18. Egyszer már voltunk hármasban, akkor spontán történt egy házibuliban az egyik barátjával és vele. Azóta többször mondta már hogy mi lenne ha újra megismételnénk.

Hétvégén viszont egészen új dologgal jött elő, elmondta, hogy felvette a kapcsolatot egy pasival akiről tudta, hogy nekem bejön, mert régen messengeren sokat dumáltunk de végül vele jöttem össze és nem azzal a pasival. Azt mondta hogy 2 hete beszélget vele és hogy a srác most szingli és szívesen csatlakozna hozzánk hosszútávra is. Nem értettem, hogy mire akar ezzel, csak anynit mondott hogy lehetne ő a szeretőm, és mutatott képeket róla amit a srác küldött. Kérdeztem tőle hogy te most azt szeretnéd, hogy más pasival szexeljek előtted, és azt mondta igen.

Nem értem hogy miért akarja ezt, lehet nem szeret, vagy ezzel akarja elérni hogy később vegyünk be egy másik lányt? én arra mindig nemet mondtam, mert nekem fura lenne megérinteni egy másik csajt vagy turkálni a nedveiben.

nem vagyok prűd, és nincs bajom a hármassal, de az legyen inkább csak eseti dolog és nem rendszeres. Szeretném megérteni hogy miért jó ez neki, de csak annyit mond hogy ez számára fantázia, izgató.

szept. 11. 15:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

HA szereted akkor csináld , ha meg nem szereted akkor ne csináld.

Van nagyon sok defektes csákó, ezeket nem lehet megérteni.

szept. 11. 15:07
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Én otthagynám, de te tudod... főleg, hogy mennyire tudsz azonosulni ezzel.
szept. 11. 15:09
 3/18 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nem kellene ilyen pasi társnak. Ez a hármas stb, szexkapcsolatban, kalandban oké, de szerintem párkapcsolatban, ahol elméletileg érzelmek is vannak, nem férne bele. Nekem legalábbis.

A te esetedben neked kell döntened, én megértem az aggodalmaidat.

szept. 11. 15:14
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem arról van szó hogy nem szeret, de rettenetesen izgatná ha látná, és utána elég intenzíven "szerezne vissza" :)
szept. 11. 15:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Cuckold beállítottságú, szereti nézni, ahogy téged kényeztetnek, megcsinálnak. Vagy elfogadod, vagy keresel mást. :)
szept. 11. 15:28
 6/18 anonim ***** válasza:
61%
Gázsk ezek a mostani csávók. Megtud ez dugni rendesen amúgy ?
szept. 11. 15:28
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
#5 megadta a választ. Ez is egy kink. Neki ez tetszik. Ha neked nincs ellenedre, hogy egy másik sráccal szexelj amit ő csak végignéz, akkor csináld, mert ezzel olyat adsz neki amit nem biztos, hogy mástól megkap, és ezzel is csak értékesebb leszel neki.
szept. 11. 15:30
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

bazmeg, ennyire ne legyel mar nehez felfogasu. mint mikor a magyartanar megkerdezi mire gondolt a kolto.

ARRA AMIT LEIRT B+.

kbszott pasit is arra gondolt, amit mondott, hogy rendszeresen harmasozzatok, es lehet egy szeretod. mit kell ezen tulkombinalni? nem egy baratnoddel beszelgetsz, a pasid ferfi, azok nem kombinalnak ennyit mint ti a hangya agyatokkal.

ha akarod, menj bele, ha nem akkor ne. ennyi

szept. 11. 15:34
 9/18 anonim ***** válasza:
27%
Kuka cseréld le másra.
szept. 11. 15:42
 10/18 anonim ***** válasza:
21%
Kula a gyerek. Keress egy normális FÉRFIT aki örömet tud okozni egyedül is!
szept. 11. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!