Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elöfordult mar hogy penzt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elöfordult mar hogy penzt fogadtatok el szexert? L

Figyelt kérdés

Ne iteljetek el rogton, nem ismertek. Hoztam egy felelotlen dontest es penzert lefekudtem a vendegemmel. Szemelyi edzo vagyok, nemreg keztem dolgozni es egy fiatalabb hazaspar jar hozzam, a feleseg 30, a ferjem 35. Egyik alkalommal a no lemondta de a ferj elott es ajanlatot tett, elfogadtam 2x is.

Most szornyen erzem magam miatta, mintha prostitult lennek. Nem mentseg de nagyon nehez helyzetben voltam, tobb baratomnak tartozok stb.

N21

szept. 10. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem fordult elö, hogy ismerös, barát fünek-fának tartoznék sokkal. Valoszinüleg nehéz helyzetekbe keveredtél. Ha igy tudtad megoldani és ezzel megoldottad akkor jol tetted. (Kivéve ha kapcsolatban élsz és nem egyeztettél a pároddal.) Sem én sem a többiek akik olvasták a kélrdésedet, nem Istenek, nem itélkezhetnek feletted.
szept. 10. 20:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítéllek el. Csak azt kérdezem, hogy ha jól értettem az egyik alkalommal a nő nem jött el edzeni, csak a férje, és miután edzettetek, annyira megkívánt téged, hogy ajánlatot tett, és utána miután belementêl, valahol megtörtént kétszer is?

Én ezt a férfit sem ítélem el, csak az jutott róla az eszembe, hogy nem biztos, hogy jó döntés volt neki megházasodni.

szept. 10. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Pénz nem adtak, de ékszert, ruhát, tandíjat befizettek, rezsit ilyesmit elfogadtam.
szept. 10. 20:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A rezsibe való besegités elég gyakori, legalábbis nálam elő fordult már párszor. Ne lelkiz ezen, tartsd titokban, ennyi.46F
szept. 10. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Nem ítéllek el, de ettől még biz' prosti vagy. Nem az útszéli kategória, hanem aki kiválogatja a vendégeit, de attól még k.rva. S akkor mi van? Félsz, hogy a pap bácsi elfenekel a templomban vagy mi? Rád tartozik hogy élsz, kivel mit csinálsz.
szept. 10. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi parázni valód nincs ezen. Nem random férfi élvezett a szádba kétszer hanem valaki akiben megbíztál és biztos lehetsz benne, hogy nem fogja senkinek elpofázni. De abban is legyél biztos, hogy lesz még ilyen alkalom, te pedig fogadd el, mert könnyebbé teszi az életed. Élvezi ő is, te is a szexet. Akkor mi ezzel a baj?
szept. 10. 22:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha szükségem van pénzre, így jutok hozzá a legkönnyebben, leggyorsabban. Nem csinálom gyakran, de ha havi 100 ezer plusz van belőle, már nem kell annyira spórolni a szórakozásra. A szüleim fizetik az albérletem. Egyetem mellett nem olyan sok lehetőségem van dolgozni.
szept. 10. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem még senki nem akart fizetni, bár én férfi vagyok. :D

Egyébként alapvetően szerintem ezzel nincs semmi gond. Melyik városban vagy edző?

szept. 10. 23:25
 9/13 Bekecs Béla ***** válasza:
Attol fugg mennyit kaptal es milyen kaliber a pali.
szept. 11. 08:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Budapesten, es 150et kaptam osszesen de a 2. eset nem normal szex volt, azert tobbet kertem.
szept. 11. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!