Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, mitől lesz leginkább vonzó számodra egy férfi?
Hát ezeket így nehéz lenne bekategorizálni, pláne ezt a szelektálást nem is értem amit te írsz, mármint mi alapján lett az egyik tulajdonság egy másikkal összepasszolva. Az intelligens ember nem feltétlen ravasz is. Már önmagában a ravasz mint jelző feltételez nekem valami sunyiskodást kétszínűséget, szóval kell a fenének. :D
Amúgy nekem fontos, hogy a másik intelligens legyen, legyen önálló véleménye, ne egy buborékban éljen ahol szarik mindenre. A jó humoérézék szintén fontos. Külsőre meg van egy esetem ami általában bejön, sokkal jobban kedvelem a vékony/sportos férfiakat, a jóképűség viszont relatív. A hatalom meg a pénz és ezek az anyagias dolgok viszont nem érdekelnek. Évek óta egyedül élek, jól keresek, szóval nem szorulok rá arra, hogy legyen valami pénzeszsák csávó mellettem, amúgy is annak a híve vagyok, hogy 50-50% legyen a költségek megosztása lehetőleg. Az anyagiak annyiban fontosak, hogy mondjuk beleférjen számára is mondjuk egy nyaralás vagy valamilyen program, és ne legyünk nagyon más "zónában", mert hosszú távon az szerintem konfliktusokhoz vezethet.
Nem tudok egyetlen válaszra szavazni, mert nem tudom egyszerre összehasonlítani a külső és belső tulajdonságokat…
Szóval, ami nekem egyszerre fontos (ebben nem tudok rangsort állítani), az a sportos/maszkulin testalkat és hogy legyen humora. A humor (ha nem közönséges, hanem tényleg szellemes, szórakoztató) egyébként magával hordoz egyfajta intelligenciát, ami szintén fontos nekem.
ravasz (melléknév)
1. Másokat megtévesztő (személy), aki mást alattomosan megkárosít vagy csellel kihasznál.
A ravasz főnök egy cseles ajánlattal akarta többletmunkára rávenni a beosztottait. A férfi fél a ravasz ügynököktől, ezért nem köt biztosítást.
Hiába van ott a leginkább, ezekkel a kategóriákkal nem lehet kiválasztani.
Az intelligens nagyon fontos, de a ravasz meg nagyon nem, sőt (8-as kommentelő leírta a jelentését).
A határozott fellépés fontos, de a hatalom nem (a határozottság és a hatalom nem járnak kéz a kézben).
Szóval nem véletlenül írták már többen előttem is, hogy ezekkel így nem lehet rendesen eldönteni.
Az érzelmes, törődő, hűséges jellem nyilván fontos, és ezek össze is kapcsolódnak, nem véletlenül könnyű kiválasztani ezt a kategóriát, de így nem lesz túl reprezentatív a kis felmérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!