Mi az az étel számodra, amiből a legkevesebbet kell egyél és a leginkább jóllaksz tőle, a leghosszabb időre?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 20:32
3/18 anonim válasza:
Sushi. Fogalmam sincs miért, de pár darab bőven elég, főleg ha halas.
4/18 anonim válasza:
Lencsfőzelék (a sok rost miatt valószínűleg)
Zabkása (de ha nincs megfőzve a zab, nem működik)
5/18 anonim válasza:
Bolognai makaróni. Nem értem miért, más darált húsos ételekből vagy más tésztafélékből is simán megeszek nagyobb adagokat is. De ezzel valahogy gyorsan eltelek.
6/18 A kérdező kommentje:
Kb. mennyi ideig utána nem vagytok éhesek? Mert ha eltelek egy két órára az smafu.
2022. dec. 3. 22:18
8/18 anonim válasza:
Mert te két óránként vagy éhes kérdező? Az durva, én semmi után nem vagyok éhes kajálásra két órával.
9/18 A kérdező kommentje:
Hát igen 5 gombóc fagyi vagy tábla csoki után nem kell két óra hogy éhes legyek.
2022. dec. 3. 23:02
10/18 anonim válasza:
Nekem tojásos ételek, pl nagy adag omlett, főleg ha bacon, zöldségek is vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!