Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik étel kihagyhatatlan...

Melyik étel kihagyhatatlan számodra a strandon?

Figyelt kérdés

2022. júl. 20. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Gyros, falafel
Hamburger
Lángos
Sült hekk
Hot-dog
Palacsinta
Fagylalt, jégkrém
Jégkása
Főtt kukorica
Vattacukor
59 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Gyros, hamburger, hot-dog, ezek pár kivételtől eltekintve szinte mindig nagyon gagyik a strand büfékben. Így legfeljebb akkor szoktam őket választani, ha több napos nyaralás van, és már lángos, hekk, palacsinta stb meg volt az előző napokon.

Ami számomra "kihagyhatatlan", az a palacsinta, na nem mint főétel, de desszertként vagy uzsonnaként legalább egy, de inkább két darab biztos lecsúszik.

2022. júl. 20. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig úgy gondoltam, hogy a fagylalt és a palacsinta kihagyhatatlan. Ehhez képest pár napja voltam egész nap strandon úgy, hogy egyáltalán semmit nem vettem, ezeket sem, és nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna valamiről. 🙂
2022. júl. 20. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem szokásom strandon vásárolni bármilyen ennivalót,inkább viszek itthonról magammal.
2022. júl. 20. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Attől függ. Debrecenben a fürdőben pl nagyon jó a hekk, ott azt kérek, ahogy Tiszafüreden az albatrosz kikötőben is finom a hekk.

De Szoboszlón is kb egy büfé van csak, ahol jó a hekk, meg a lángos is.

2022. júl. 20. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Soha nem ettem még strandon, mert mindegyiken megszívjuk azzal, hogy már 6kor az összes kajálós hely zárva van, mi meg azután mennénk enni...
2022. júl. 20. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, egy dolog jutott még eszembe: a mezőkövesdi Zsóryból azért nem jönnék haza gőzgombóc nélkül. 😉
2022. júl. 20. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Mindegyik. Viszek magammal kaját, amit megehetek.

Vagy akkor vásárolok pl calipot, vagy olyan vizes jégkrémet, ami csomagolt és én bontom ki, de ez a max.

2022. júl. 21. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Lángos, hekk, palacsinta
2022. júl. 28. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Bárhol meglátom a vattacukrost, nekem kell!!

A jégkrém is kihagyhatatlan, mert hideg.

Lángost itthonról szoktam vinni, az bírja a sétáltatást.

Főtt kukoricát meg amugy is gyakran főzök itthon.

Viszont ha a strandon ebédelek, akkor a sülthal, sültkrumplival, citromkarikákkal az a menü, amit nem hagyok ki.

2022. júl. 29. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
19%
A szalmonellás sült kolbász penészes kenyérrel és pimpós mustárral.
2022. júl. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!