Mi az ami irreálisan megdrágult az elmúlt hónapokban? Számodra jobban mint a többi árú, vagy mint amit érne. Mi az ami esetleg kevésbé vagy elfogadható mértékben drágult a magas inflációhoz képest?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 12:33
2/22 anonim válasza:
Nem tudok olyat mondani ami nem.
3/22 anonim válasza:
Kenyér, tej, vaj, felvágott, kifli, zsemle, hús, zöldségek, gyümölcsök, stb, stb. Inkább azt kérdezd, mi az, ami nem. Riomare tonhalkonzerv (amit imádok) már luxusnak számít, hogy egyedül megegyem. Vicc, ami megy.
4/22 A kérdező kommentje:
Számomra a tejtermékek. Tejföl sajt. Eddig mindig volt itthon, most csak ha valamihez célzottan kell.
2022. okt. 19. 13:26
5/22 anonim válasza:
Gyermelyi száraztészta: 500 grammos 970 forint. Februárban még 475-ért rendeltem az Auchantól.
6/22 anonim válasza:
Tej, sajt. Igazából minden, csak mi ezekből sokat fogyasztunk így jobban észrevesszük.
7/22 anonim válasza:
Tészták, kenyerek, túró, tojás, felvágottak.
Lényegében minden.
8/22 anonim válasza:
Nekem az Alpro joghurt nagyon mellbevágó. A férjem laktózérzékeny, és minden reggelire eszik egy szójajoghurtot, 320 körül volt, most 450. Lehet, hogy erről lassan leszokik. Emellett a tojás, ami nálunk relatíve sok fogy, eddig amit 85-ért vettem, most 115 Ft. De a kenyér is a legolcsóbb normális is 1000 Ft egy kiló...
10/22 anonim válasza:
Eléggé sok minden...az alapvető élelmiszerekkel együtt.
Ami alap (lenne) kenyér, tej, sajt, tejföl,túró mondjuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!