Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ovulációkor sokkal jobban kívánjátok a szexet?
Figyelt kérdés
Napi többször is vagy ugyanazt a mennyiséget mint átlagosan?#nők #Oviuláció
febr. 1. 12:08
3/8 anonim 

válasza:

Mindig kívánom, de olyankor egy kicsikét jobban. Akár az egész napot el tudnám tölteni az ágyban a párommal (amire volt is már példa).
4/8 anonim 

válasza:

Igazából én jóformán csak abban az egy hétben kívánom, mikorra az ovulációm esik.A hónap többi napján kb egyáltalán nem.
6/8 anonim 

válasza:

Hát én kivétel vagyok.
Menstruáció előtt jobban kívánom. De mindennap jöhet a jóból. Csak bírja a partner.
8/8 anonim válasza:
Persze
Így vagyunk be kódolva hogy szaporodjunk akkor a legerősebb az esély a terhességre ezért kívánjuk annyira és a férfiak is ezért kívánnak minket jobban azokon a napokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!