Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy pasi ismerkedtünk ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis kitty kérdése:

Van egy pasi ismerkedtünk , találkoztunk mindemellett rendben volt majd 2 nap után mikor nem írt vissza nő vagyok számon kértem nem válaszolt azóta sem 1 hete tegnap azt válaszolta h ezt gyűlöli ha számon kérik úgy h meg bele se mentünk semmibe ?

Figyelt kérdés

Én megalazkodtam kértem új esélyt h bizonyitsam nem vagyok ilyen. És tiszta lapot kaphatok e ?

Lehet ebből valami ?

ma 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom de nem, csettintésre senki sem fog változni.

Persze az sem normális hogy eltűnik valaki 2 napra, szóval egyszerüen nem passzoltok.

ma 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem azt amikor valaki egy találkozás után a nyakamra jár és számonkéri az én időm vagy azt, hogy miért nem válaszolok egyből. Nyilván az sem fair amikor valaki tökre ghostol valakit, szerintem az a leggerincesebb ha az ember egyből jelzi azt is ha nem akar többet találkozni. Nyilván a két nap totál nulla kommunikáció is erre utal meg az, hogy több mint egy hét kellett neki egy válaszhoz. Szerintem ezt engedd el és ne könyörögd vissza magad. Aki veled akar lenni azt érezni fogod, tesz érte, és nem kell utánamenni, hogy hajlandó legyen életjelet adni magáról.
ma 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Férfiként írom,hogy ez egy hülye gyerek. Ez nem számonkérés, csupán érdeklődtél,hogy mi van?

Ne alázkodj meg senki előtt,főleg annál nem, akit nem is ismersz.

ma 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a 'csába..
ma 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ahogy elöttem is ajánlották!
ma 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért akarsz új lapot?
ma 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ghostingolta magát,ne szaladj utána.

Megesik

ma 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!