Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elöfordult mar hogy penzt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elöfordult mar hogy penzt fogadtatok el szexert? L

Figyelt kérdés

Ne iteljetek el rogton, nem ismertek. Hoztam egy felelotlen dontest es penzert lefekudtem a vendegemmel. Szemelyi edzo vagyok, nemreg keztem dolgozni es egy fiatalabb hazaspar jar hozzam, a feleseg 30, a ferjem 35. Egyik alkalommal a no lemondta de a ferj elott es ajanlatot tett, elfogadtam 2x is.

Most szornyen erzem magam miatta, mintha prostitult lennek. Nem mentseg de nagyon nehez helyzetben voltam, tobb baratomnak tartozok stb.

N21

szept. 10. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy felelőtlen döntést hoztál, sajnos van az az anyagi helyzet, amikor a mellette döntesz, amit normál helyzetben simán elutasítanál.
szept. 11. 09:52
 12/13 Bekecs Béla ***** válasza:
0%

Ha 10/10-es csaj vagy akkor keveslem a lovet amit kaptál.

Kerd meg rendesen az áradat foleg ha nem munkaszinten uzod a szexmunkát.

szept. 11. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent a "2. nem normál szex" volt? Mit csináltál neki? Nem lehet, hogy inkább emiatt érzed magad most kétségesen? Főleg ha csak neked "nem normál", míg legtöbbünknek meg az lehet. Írd le.
szept. 11. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!