Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye hogy ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy ez a férfi mégegyszer lefekszik velem?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb viszonyom egy férfival,aki távkapcsolatban el.

Régebben írtam ki róla egy kérdést,ha valaki esetleg emlekszik,ő az aki csak fél évente látja a barátnőjét.

Pár hete beköptem, elmondtam mindent a nőnek.

Ezután 3 hétig nem találkoztunk mert ő épp otthon volt.

Vissza jött,beszéltünk azóta és elmondta hogy ő a barátnőjét választja, mert velem nem lát közös jövőt ( több indokot is mondott )

A barátnőjét nem szereti annyira, de kötődik hozzá,és a családjuk is már egy csaladkent működik, tehát nincs vissza út.

Elmondta hogy mennyire haragszik rám és soha többé nem akar velem lefekudni.

Tegnap athivtam. Mondtam neki hogy valamit mutatni szeretnék.

Egy vékony, átlátszó hálóing volt rajtam, melltartó es bugyi nélkül.

Nem csókolt meg, ismét elmondta hogy haragszik rám és hogy köztünk mindennek vége.

Ennek ellenére a mellbimbómmal játszott egy picit, és pár másodpercig meg is ujjazott, de ezután elment.

Lehet hogy csak azért tette hogy biztos legyen abban hogy mennyire kívánom, mennyire hiányzik a teste és elment.

De viszont az is lehet hogy ő is kíván még engem.

Hagyjuk most a morális dolgokat.

Nem szeretem nem vagyok bele szerelmes ,viszont szexpartnernek Isteni és nekem csak ő kell.

Vissza szeretnék szerezni.

Decemberig nem megy haza.

Tehát valószínűleg pár hét múlva nagyon ki lesz éhezve.

Egy 25 éves, fiatal pásztor fiú aki kőműveskent dolgozik.

Nem épp a legelesebb kés a fiókban, úgyhogy pár nap múlva ismét megpróbálom elcsabitani .

Vagy szerintetek esélytelen?

Légyszíves ne bantsatok!

Tudom hogy nem helyes amit teszek.

szept. 9. 10:44
 71/95 anonim ***** válasza:

Így olvasásra egyedül az nem tetszik, hogy a szenvedélyes románc átcsúszott egojátszmába, ami nem sok jót vetít előre.

Ahogy leírtad: először teljesen egymásba habarodtatok, le sem másztatok egymásról, de aztán ő visszament a csajához, akit annyira nem is szeret, ez pedig téged megsértett. Nem bírtad lenyelni, úgyhogy bekavartál nekik, amivel meg te sértetted meg őt.

Azóta pedig csak mentek a spirálon lefelé: ő dühből szakít veled; te csakazért sem hagyod magad és elcsábítod; ő nem bírja ki, de nem bírja, hogy te nyertél és szex közben erőszakossággal törleszt, ami megint neked rossz.

Onnan indultál, hogy nem tudod, szereted-e, most ott tartasz, hogy ostoba élő vibrátornak nevezed, akit csak használsz. Ahelyett, hogy leülnétek és átbeszélnétek a dolgot, szép lassan megutáltatjátok egymással magatokat, és életed szexpartneréből egy gyűlöletes szomszéd lesz - remélem tettlegességig nem megy el a dolog.

Én inkább leülnék, és megbeszélném, kinek mi fér bele. Még az is lehet, hogy felajánlanám neki, hogy maradjatok szeretők, mindenkinek az működött.

szept. 13. 10:34
 72/95 A kérdező kommentje:

71, Te simán lehetnél pszichológus. Teljesen atlatod a dolgot.

Miután végeztünk tegnapelőtt, még rám is kiabált, ilyen még eddig nem volt. Megijedtem, és én is azon gondolkodtam hogy ennek bizony nem lesz jó vége.

Augusztus elején egy hétig együtt keltünk, együtt aludtunk, a kezét a szívemre tette, úgy aludt el. Minden egyes szabad percunket együtt töltöttük és boldog voltam mellette. Nem azt mondom hogy szerettem, de kezdeskent jobb nem lehetett volna. Soha egy szóval sem bántott meg ,nem erőltett semmit a szexben sem.

Pénzzel is segített, főzött, kedves volt.

Tegnap előtt meg simán benyőgte hogy " sz...opj le ! "

En meg csak néztem mint birka az ujkapura, azt hittem egy filmben vagyok. Eddig még soha nem beszélt velem senki így, tőle sem vártam volna azok után hogy előtte milyen kedves volt velem.

Szex közben alig csókolt meg, durva volt, gyors ,éreztem hogy utál.

Az utolsó üzenetem az volt hogy " ma este én is annyira utállak téged mint te engem ".

Rettenetesen megbantott.

O is írt egy üzenetet amiben leirta hogy mielőtt haza ment, megkert hogy ne mondjam el senkinek ,tudtam hogy tönkre teszem az életet és mégis megtettem. Bántani akartam."

Ezután letiltott. Tudom hogy nagyon haragszik ,de most én is haragszom rá.

Olyanok vagyunk mint két óvodás.

Tudom hogy már nem lesz olyan a kapcsolat köztünk mint ami az elején volt.

Nyilván csak dühből írom hogy ő az élő vibrátorom.

Nem szeretem ,nem vagyok szerelmes ,de mégis több mint egy hús darab. Megkedveltem és sajnálom hogy így alakult.

Azt hiszem ,a legjobb ha most 1-2 hétig szünetet tartunk ,amúgy is letiltott.

Nem fogom keresni.

Nem akarom hogy ennél jobban bantsuk egymást.

Talán pár hét múlva beszélhetünk majd ,addig én is biztos másképp látom majd a dolgokat.

Köszönöm mindenkinek aki probalt segíteni!

szept. 13. 10:54
 73/95 anonim ***** válasza:
33%
Szivesen Sanyika
szept. 13. 10:56
 74/95 anonim ***** válasza:

#72, lehet mindenkinek az a legtisztább, ha kerülitek egymást. Alapesetben azt mondanám, üljetek le, és beszéljétek meg, de mivel eleve nem volt tervetek egymással, talán mindenki így jár jobban.

De rontani semmiképpen se rontsátok tovább. Akkor inkább legyen egy szép emlék.

szept. 13. 11:45
 75/95 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy másik "élő vibrátort" akinek nincs párja és benne van a kötetlen szexben!
szept. 13. 12:10
 76/95 A kérdező kommentje:

Edes Istenem ! Be vagyok rugva egy picit es indtagromon elkuldtem egy uzenetet a nőnek.

Nem tudom hogyan kell törölni!!!

Mar megint elarultam!

Annyit írtam hogy " he did it again. I told you ! I won !"

Gondolom tudni fogja mirol van szó. Ezért kapni fogok úgy erzem. Félek. Duplara zartam az ajtot.

szept. 14. 21:11
 77/95 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Gusztustalan vagy. Megérdemled.
szept. 14. 21:13
 78/95 A kérdező kommentje:

Jaj remelem nem látja az uzenetet. Annyira banom. Most mit tegyek?

Ezert mar tuti kapni fogok.

szept. 14. 21:15
 79/95 A kérdező kommentje:

Duplan zarom az ajtot es ha jonne is ,nem nyitom ki soha

Ennyire nem feltem soha

De talán a nő eszre sem veszi.amit írtam.

szept. 14. 21:20
 80/95 anonim ***** válasza:

Hát nézd. Mindenképpen bocsánatot kell kérni, elismerni, hogy f.sz voltál, és befejezni ezt a gyermeteg szarkavarást.

Amúgy nagyon gáz, amit csinálsz. Ez nem a szexről szól, csak simán nem bírsz veszíteni. Ez rettentő gyerekes: simán lehet, hogy folytathattad volna, akár el is szerethetted volna, de neked az önérzeted számított, és inkább dögöljön meg a szomszéd tehene.

Én ilyesmit inkább tini csajoknál láttam, 30 fölött ezen érdemes lenne dolgozni egy keveset.

szept. 14. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!