Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy ez a férfi mégegyszer lefekszik velem?
Volt egy rövidebb viszonyom egy férfival,aki távkapcsolatban el.
Régebben írtam ki róla egy kérdést,ha valaki esetleg emlekszik,ő az aki csak fél évente látja a barátnőjét.
Pár hete beköptem, elmondtam mindent a nőnek.
Ezután 3 hétig nem találkoztunk mert ő épp otthon volt.
Vissza jött,beszéltünk azóta és elmondta hogy ő a barátnőjét választja, mert velem nem lát közös jövőt ( több indokot is mondott )
A barátnőjét nem szereti annyira, de kötődik hozzá,és a családjuk is már egy csaladkent működik, tehát nincs vissza út.
Elmondta hogy mennyire haragszik rám és soha többé nem akar velem lefekudni.
Tegnap athivtam. Mondtam neki hogy valamit mutatni szeretnék.
Egy vékony, átlátszó hálóing volt rajtam, melltartó es bugyi nélkül.
Nem csókolt meg, ismét elmondta hogy haragszik rám és hogy köztünk mindennek vége.
Ennek ellenére a mellbimbómmal játszott egy picit, és pár másodpercig meg is ujjazott, de ezután elment.
Lehet hogy csak azért tette hogy biztos legyen abban hogy mennyire kívánom, mennyire hiányzik a teste és elment.
De viszont az is lehet hogy ő is kíván még engem.
Hagyjuk most a morális dolgokat.
Nem szeretem nem vagyok bele szerelmes ,viszont szexpartnernek Isteni és nekem csak ő kell.
Vissza szeretnék szerezni.
Decemberig nem megy haza.
Tehát valószínűleg pár hét múlva nagyon ki lesz éhezve.
Egy 25 éves, fiatal pásztor fiú aki kőműveskent dolgozik.
Nem épp a legelesebb kés a fiókban, úgyhogy pár nap múlva ismét megpróbálom elcsabitani .
Vagy szerintetek esélytelen?
Légyszíves ne bantsatok!
Tudom hogy nem helyes amit teszek.
Eleve rosszul kezdted amikor átment. 😒
Azonnal le kellett volna szopđ.
Nem vicc!
Ha meg akarod fogni ilyen irányba indulj. 😊
Sokkal szorosabb a kapcsolata a barátnőjével és azt gondoltad téged választ? Te neked ő baromi nagy élmény szexuálisan. Viszont te ő neki lehet, hogy csak egy punci vagy, arra az esetre, hogy ne kelljen nélkülöznie hónapokig.
Az a mondat, hogy a barátnőjét nem szereti annyira azt is jelentheti egy pasinál (legalábbis, ha "Nem épp a legelesebb kés a fiókban"), hogy nem olyan jó az ágyban. Te veled jobb a szex, de a barátnőjével komolyabb a kapcsolata. Ha újra el is csábítod, akkor sem gondolom valószínűnek, hogy téged választ. Neki csak egy punci vagy és az is maradsz.
44, az számomra nem egy normális, tartos kapcsolat hat 2 éve együtt vannak, es ezalatt Kb minden 3-5 havonta 3 hetet együtt töltenek.
Nem azt mondom hogy szeretett, ez 1.5 het ismeretseg utan nem is lett volna realis de igenis úgy érzem hogy kedvelt.
Eleinte sok mindent megtett értem
Marmint abban az 1-1.5 hétben amit együtt töltöttünk.
Nem csak a szexről szólt.
Ma amúgy nem írtam neki egy szót sem. Lehet hogy számomra mégis sokkal több volt szexnel, mert ez az egész nagyon megviselt lelkileg, úgyhogy 2 lépést hatralok, nem keresem és megprobalom más szemszögből látni a helyzetet.
Talán könnyedén elfelejtem ha pár napig nem látjuk egymást.
Amióta vissza jött, majdnem minden nap találkoztunk, ha csak pár percre is.
Olyankor mindig szorosan magához ölelt, kisebb szexuális dolgok is történtek.
Talán majd ő keres ha nem keresem,ha nem keres így is jó.
Megpróbálok tanulni a hibámból.
Amúgy szerintem egy ilyen kapcsolatnak sincs jövője, mint amiben ő és a barátnője van.
Ha valóban haza is megy jövő tavasszal ,akkor is megmarad a szívükben hogy ő bizony a kapcsolatuk elején más nővel is lefekudt.
Ha ők erre alapoznak huszonevesen..... hát minden jót kívánok nekik.
Nem fogjatok elhinni, végre sikerült elcsabitanom. :-)
Athivtam, gyertya fény, halk zene, csak egy kis kombine volt rajtam.
10 perc után beadta a derekát de a szex nem volt olyan mint előtte. Erőltetett volt , gyors, érzelem mentes,durva. Az oralt is erőltetette.
Ezelőtt nem ilyen volt.
Közben rajottem hogy 100% hogy nem szeretem
De jo érzés hogy sikerült elcsabitanom.
Majd miután 2x is elelvezett atvaltott durcas stílusba
Elmondta hogy ez hiba volt, megigerte hogy nem tesz ilyent többé, mégis megtette
Elmondta hogy miert nem működne köztünk, mi a problémája velem, miért nem megy .
Azt mondta hogy soha de soha de soha többé nem jön át.
Valószínűleg 2 hét és ismét itt lesz de ha nem is , az se baj ,megvolt amit akartam.
Szerintem az a kapcsolat mar reg nem mukodik ahol egy harmadik közbe lephet.
Szeretem is , de tudom hogy nincs jövönk, ezért szexpartnernek szerettem volna megtartani.
Ha annyira nem akarta volna akkor nem setalt volna at minden nap ,lassan egy hete !!!
Tudta hogy nem palacsintat enni jön..Minden alkalommal fehérneműben vartam. Tudta hogy miert jön ,úgyhogy ne mond hogy ra akaszkodtam. Jo hogy nem en eroszakoltam meg ... -_-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!