Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye hogy ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy ez a férfi mégegyszer lefekszik velem?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb viszonyom egy férfival,aki távkapcsolatban el.

Régebben írtam ki róla egy kérdést,ha valaki esetleg emlekszik,ő az aki csak fél évente látja a barátnőjét.

Pár hete beköptem, elmondtam mindent a nőnek.

Ezután 3 hétig nem találkoztunk mert ő épp otthon volt.

Vissza jött,beszéltünk azóta és elmondta hogy ő a barátnőjét választja, mert velem nem lát közös jövőt ( több indokot is mondott )

A barátnőjét nem szereti annyira, de kötődik hozzá,és a családjuk is már egy csaladkent működik, tehát nincs vissza út.

Elmondta hogy mennyire haragszik rám és soha többé nem akar velem lefekudni.

Tegnap athivtam. Mondtam neki hogy valamit mutatni szeretnék.

Egy vékony, átlátszó hálóing volt rajtam, melltartó es bugyi nélkül.

Nem csókolt meg, ismét elmondta hogy haragszik rám és hogy köztünk mindennek vége.

Ennek ellenére a mellbimbómmal játszott egy picit, és pár másodpercig meg is ujjazott, de ezután elment.

Lehet hogy csak azért tette hogy biztos legyen abban hogy mennyire kívánom, mennyire hiányzik a teste és elment.

De viszont az is lehet hogy ő is kíván még engem.

Hagyjuk most a morális dolgokat.

Nem szeretem nem vagyok bele szerelmes ,viszont szexpartnernek Isteni és nekem csak ő kell.

Vissza szeretnék szerezni.

Decemberig nem megy haza.

Tehát valószínűleg pár hét múlva nagyon ki lesz éhezve.

Egy 25 éves, fiatal pásztor fiú aki kőműveskent dolgozik.

Nem épp a legelesebb kés a fiókban, úgyhogy pár nap múlva ismét megpróbálom elcsabitani .

Vagy szerintetek esélytelen?

Légyszíves ne bantsatok!

Tudom hogy nem helyes amit teszek.

szept. 9. 10:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 A kérdező kommentje:

90, köszönöm:-)

En is úgy érzem hogy ez az egyetlen helyes út.

Esténként még mindig nagyon hiányzik, sokszor magányos vagyok és arra gondolok hogy milyen jo volt amikor itt volt mellettem.

Megprobalom elfoglalni magam munka után, és azt is megprobalom realizálni magamban hogy én nem őt szeretem ,hiszen nem is ismerem - hanem csak az érzést szeretem ha itt van,hozzá viszont csak vonzódom de nem szeretem .

Legközelebb megprobalom majd a dolgokat másképp alakítani.

Szerető soha tobbe nem leszek, ez fix.

Ez nem az én szerepem.

szept. 24. 07:48
 92/95 anonim ***** válasza:

Cicám engem az élettársam 5 év után hagyott itt köszönél nélkül....

Azóta nem is ír nem is keres. (2,5 hónapja).

Ezt is túl kell élni.

szept. 24. 08:48
 93/95 A kérdező kommentje:

92, nagyon sajnálom. :-(

Kitartást!

szept. 24. 09:03
 94/95 A kérdező kommentje:

Tudjatok mi történt?

Tegnap este ismét megkeresett, at akart jonni,en meg bele mentem.

Beszelni nem igazan tudunk,úgyhogy gondoltam egye fene ,egyszer élünk és rá terek a lényegre.

Erre elkezdte mondani hogy de majd megint biztos elarulom és inkább hagyjuk egymást békén.

Meg sem csókolt, csak a melleimet vette ki a melltartobol és olyan erősen összeszoritotta a mellbimboimat hogy az már nagyon fájt. Igaz hogy alacsony a fájdalomkuszobom de nem értem hogy ez most mire volt jó neki.

Elvileg november végén haza megy a baratnojehez és majd csak márciusban jön vissza ,májusig amikor majd végleg elmegy.

Ezt tegnap legalább 3x elmondta

Értem és elfogadtam.

Gondoltam addig nekem is jó, neki is jó de azt hiszem fél hogy ismét elarulom vagy hogy majd zaklatom ha otthon lesz.

Valószínűleg azért jött át hogy megnezze hogy még mindig kapható e vagyok a szexre .

Egy hosszú, átlátszó alvó ruha ( szexi ) volt rajtam, amit picit benyomott a vaginamba, tehát hogy ne a kezevel érjen hozzá. Xd Valószínűleg így nincs olyan bűntudata. A nyakam párszor megcsokolta de ezen kívül nem volt semmi. Meg sem csókolt.

És ez a millbimbos dolog nagyon furcsa. Perverz lehet?

Mondtam neki hogy nagyon fáj és mégsem engedte el. Így akart büntetni?

okt. 19. 19:17
 95/95 anonim ***** válasza:
38%
Idiota
nov. 18. 08:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!