Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye hogy ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy ez a férfi mégegyszer lefekszik velem?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb viszonyom egy férfival,aki távkapcsolatban el.

Régebben írtam ki róla egy kérdést,ha valaki esetleg emlekszik,ő az aki csak fél évente látja a barátnőjét.

Pár hete beköptem, elmondtam mindent a nőnek.

Ezután 3 hétig nem találkoztunk mert ő épp otthon volt.

Vissza jött,beszéltünk azóta és elmondta hogy ő a barátnőjét választja, mert velem nem lát közös jövőt ( több indokot is mondott )

A barátnőjét nem szereti annyira, de kötődik hozzá,és a családjuk is már egy csaladkent működik, tehát nincs vissza út.

Elmondta hogy mennyire haragszik rám és soha többé nem akar velem lefekudni.

Tegnap athivtam. Mondtam neki hogy valamit mutatni szeretnék.

Egy vékony, átlátszó hálóing volt rajtam, melltartó es bugyi nélkül.

Nem csókolt meg, ismét elmondta hogy haragszik rám és hogy köztünk mindennek vége.

Ennek ellenére a mellbimbómmal játszott egy picit, és pár másodpercig meg is ujjazott, de ezután elment.

Lehet hogy csak azért tette hogy biztos legyen abban hogy mennyire kívánom, mennyire hiányzik a teste és elment.

De viszont az is lehet hogy ő is kíván még engem.

Hagyjuk most a morális dolgokat.

Nem szeretem nem vagyok bele szerelmes ,viszont szexpartnernek Isteni és nekem csak ő kell.

Vissza szeretnék szerezni.

Decemberig nem megy haza.

Tehát valószínűleg pár hét múlva nagyon ki lesz éhezve.

Egy 25 éves, fiatal pásztor fiú aki kőműveskent dolgozik.

Nem épp a legelesebb kés a fiókban, úgyhogy pár nap múlva ismét megpróbálom elcsabitani .

Vagy szerintetek esélytelen?

Légyszíves ne bantsatok!

Tudom hogy nem helyes amit teszek.

szept. 9. 10:44
 21/95 anonim ***** válasza:
Kislány... és ha kiéhezett és olyan jó pasi mint amilyennek elmondod... nem talál minden ujjára másik nőt? Olyat is aki nem árulkodik?
szept. 9. 11:14
 22/95 anonim ***** válasza:

Fel evente,hol lakik a pasztorfiu?

En angliabol is hazajottek ket havonta🤣

szept. 9. 11:19
 23/95 A kérdező kommentje:

19, ertem amit mondasz es sajnos valahol igazad is van.

Csak tudod amikor 3 hete ,vagy talán 4 hete volt ...azt mondta hogy megy haza , 3 hétre, annyira rosszul esett es megijedtem hogy a masik novel is le fog fekudni, úgyhogy gondoltam inkabb beköpöm hogy akkor senkije ne legyen.

Tudom , gyerekes ....

De mélyen a szivemben ,azt is remeltem hogy ők szakítanak es velem marad. Nem így történt...

Es valahol igenis szeretem !

Csak tudom hogy nincs esély egy közös jövőre.

Ő csak addig van itt külföldön amíg az otthoni ház el nem készül.

Elvileg márciusra kész, és haza megy.

Otthon a barátnője, a ház és a család várja.

Tehát tudtam hogy nem fog velem maradni mégis reménykedtem.

Nem bánom amit tettem.

Tudom hogy nem szép dolog,de nem bánom és remélem hogy legalább márciusig még élvezhetem vele az időt.

szept. 9. 11:20
 24/95 A kérdező kommentje:

És aki ketelkedik abban hogy nő-e vagyok... ez is egy általam feltett kérdés az oldalon :

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Erre is én válaszolok privátban Sándor névvel ha rám írsz,mint ahogy erre a kérdésre is.

És azért nem hiszem hogy egy férfit érdekli hogy Tóth Gabin milyen ruha van . :-)

szept. 9. 11:22
 25/95 A kérdező kommentje:

21, heti 7 nap dolgozik,nem jár sehova. En meg a szomszédja vagyok. Eddig sem ismerkedett ,pedig itt van már évek óta.

Lehet hogy nem is 10/10 a pasas .

Egy igazi paraszt fiú.

De számomra 11/10.

szept. 9. 11:23
 26/95 A kérdező kommentje:

26, persze .... a férfi meg ártatlan, igaz ??

Megcsalta a csajt 2 héten keresztül, és alighogy vissza jött tőle, már is nálam volt.

És igen ,még nem feküdt le velem azóta de azért már voltak dolgok...

Vagy az ujjazas nem megcsalas?

szept. 9. 11:38
 27/95 A kérdező kommentje:
28, Gusztustalan vagy.
szept. 9. 11:47
 28/95 anonim ***** válasza:
Te meg egy troll ficko,az se gusztusosabb!
szept. 9. 11:48
 29/95 anti paladin ***** válasza:

Hát kedves kérdező, pedig ahhoz a szituhoz amiben vagy, tényleg fel kellene nőni, ehhez te még nagyon gyerek vagy, hiába a 30. Voltam szerető, azért mondom. Tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni és elengedni is meg kell tanulni.

Ezt te láthatólag még nem tudod kezelni, éretlen vagy hozzá. Ami persze nem baj, valamikor el kell kezdeni.

Amúgy amit itt most csinálsz azt önsajnálatnak és önsajnáltatásnak nevezik.

szept. 9. 11:52
 30/95 NemFogodKitalálni ***** válasza:
27%
Már annál a kérdésednél is leírta mindenki, hogy egy undorító aljas lény vagy. Hagyd már békén. Mi a szarért akaszkodsz rá ennyire?
szept. 9. 12:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!