Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy ez a férfi mégegyszer lefekszik velem?
Volt egy rövidebb viszonyom egy férfival,aki távkapcsolatban el.
Régebben írtam ki róla egy kérdést,ha valaki esetleg emlekszik,ő az aki csak fél évente látja a barátnőjét.
Pár hete beköptem, elmondtam mindent a nőnek.
Ezután 3 hétig nem találkoztunk mert ő épp otthon volt.
Vissza jött,beszéltünk azóta és elmondta hogy ő a barátnőjét választja, mert velem nem lát közös jövőt ( több indokot is mondott )
A barátnőjét nem szereti annyira, de kötődik hozzá,és a családjuk is már egy csaladkent működik, tehát nincs vissza út.
Elmondta hogy mennyire haragszik rám és soha többé nem akar velem lefekudni.
Tegnap athivtam. Mondtam neki hogy valamit mutatni szeretnék.
Egy vékony, átlátszó hálóing volt rajtam, melltartó es bugyi nélkül.
Nem csókolt meg, ismét elmondta hogy haragszik rám és hogy köztünk mindennek vége.
Ennek ellenére a mellbimbómmal játszott egy picit, és pár másodpercig meg is ujjazott, de ezután elment.
Lehet hogy csak azért tette hogy biztos legyen abban hogy mennyire kívánom, mennyire hiányzik a teste és elment.
De viszont az is lehet hogy ő is kíván még engem.
Hagyjuk most a morális dolgokat.
Nem szeretem nem vagyok bele szerelmes ,viszont szexpartnernek Isteni és nekem csak ő kell.
Vissza szeretnék szerezni.
Decemberig nem megy haza.
Tehát valószínűleg pár hét múlva nagyon ki lesz éhezve.
Egy 25 éves, fiatal pásztor fiú aki kőműveskent dolgozik.
Nem épp a legelesebb kés a fiókban, úgyhogy pár nap múlva ismét megpróbálom elcsabitani .
Vagy szerintetek esélytelen?
Légyszíves ne bantsatok!
Tudom hogy nem helyes amit teszek.
62, igen . Elég
Jelenleg nem vagyom kapcsolatra es egy fiatal ,eros, helyes paraszt fiu tokeletes erre a celra.
Trollkodik csak szerintem.
Ez jön le a válaszaiból.
"Trollkodik csak szerintem."
Hát ha igen, akkor eredményes. Amikor az egyik hozzászóló képes volt azt leírni, hogy a kérdező megerőszakolta a csillagszemű juhászt, mert odaállt elé áttetsző hálóingben, majdnem félrenyeltem...
Nem trollkodok, egyszerűen ilyen a stilusom.
Amúgy nem hiányzik, nem szeretem.
Olyan buta mint a föld.
De azért 2 het mulva megnezem megegyszer hogy el-e tudom csabitani. Ez az uj hobbim.
Azon en is mosolygok, amikor valaki azt írja hogy én nem hagyom szegény, szerencsétlen fiút békén. Én erőszakoltam magam rá.
Haaaat, nem is tudom.
De a gyengébbek kedvéért csinálok egy összegzést.
- meglattuk egymást a haz előtti parkban, szerelem volt első latasra ,megkivantuk egymást, nyár volt , dultak a hormonok stb....
- kiderult hogy 5 évvel fiatalabb nálam, van egy párja aki évente max 3x 2-3 hetes időszakokra meglatogat. Azt állította hogy a nőt nem is igazán szereti, kötődik hozzá és egy jó lelkű nő, de inkább azért van vele mert a család, barátok,a környezete ezt várják el tőle.
- ezután úgy döntött hogy találkozzunk itthon nálam, ahol megtörtent aminek meg kellett történnie.
1 héten át minden nap itt aludt.
Egész ejjel szerelmeskedtünk, esténként együtt foztunk ,együtt jártunk a boltba,sétáltunk. Ennyi fért bele az 1 hétbe.
Ő is nagyon élvezte és én is !
Nem csak a szexről szólt hanem tényleg nagyon kedves volt velem.
- majd elerkezett augusztus közepe amikor azt mondta hogy 3 hétre haza megy .
Ez nekem nagyon nem tetszett,nem akartam osztozni az újonnan szerzett szexpartneremen úgyhogy megkerestem a nőt Facebookon és mindent elmondtam neki.
Elkukdtem a képeket a kiszivott nyakamrol, megmutattam az üzeneteket amikor arról beszéltünk hogy vajon nem e leszek terhes miután egy éjjel 7x ...... elkuldtem minden bizonyitekot.
- a férfi letiltott, a nő nagy nehezen megbocsajtott neki. Megigerte hogy soha többé nem csalja meg és nem fog velem találkozni.
- eltelt a 3 hét, egyből feloldott ,elmondta hogy utal, tönkre tettem az életet, már semmi sem olyan mint amilyen volt előtte és tavasszal végleg haza megy Romániába.
- nekem szexuálisan hianyzott, vágytam rá. Nem akarok mást egyenlőre ,csak ot. O volt a megszokott partnerem . Vele volt jó. Tehát eldontottem hogy vissza szerzem szexkapcsolatra.
- egy héten át minden nap atjott beszélni, villanyt szerelni, lezárni az ügyet velem ..... minden alkalommal bele nyúlt a bugyimba, vagy megcsokolt, vagy megujjazott,mikor éppen mennyit mert megtenni.
De q hosszú ölelések, nagy sohajtasokkal kísérve ( a részéről) mindig megvoltak.
Nem is birta sokáig, tegnapelőtt megtörtent a búcsú szex.
Tudta hogy mi fog történni. 25 éves, nem 13.
Tudom hogy én sem vagyok egy matyóhímzes de azért könyörgöm nehogy már ő legyen az ártatlan juhász .....- akarom mondani - az ártatlan bárány. :-)
Ő csalta meg a párját ismét és ismét és ismét... legalább 40x megtette velem és ki tudja mit csinált előttem, vagy ki tudja mit fog ezentúl csinálni.
Valószínűleg keres egy új szeretőt amíg haza nem költözik, utána meg majd a román csajokat.......
Ilyenek a férfiak!
Nem mind ,de a legtöbb.
En meg csak egy 30-as magányos nő vagyok külföldön, aki 1 , azaz 1 darab szexpartnert akart és nem akarom cserélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!