Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik fiatalabb pasival fekszenek le, nem gond, hogy a fiatalabbak altalaban hamarabb vegeznek mint egy idosebb?
Azért az különleges (UFÓ) 22 éves, aki egymás után 5x 40 percig dug ...
és te legalább 20x elélvezel ...
Hihetetlen, de képzeld mit csinálna veled ez a 22 éves 32 évesen, amikor már igazán tapasztalt a szexben.
Persze, de én konkrétan erről a 22 évesről beszélek, amikor majd szextapasztalattal 32 éves lesz, na akkor mit csinálna veled?
Egyébként ilyen könnyen és sokszor elélvezel egymás után (20x)?
Ja hát azt nem tudom. Viszont a 30-as férfiak között már sokan elhíznak, nem olyan jó a kondijuk se. De az is lehet, hogy hozza majd akkor is ezt a formát ő. 😃
Ha ilyen ügyes a pasi akkor persze. ☺️
Akkor nyilván hüvelyi orgazmusod van (a nők 80%-nak csak csiklói van)?
Nagyobb pénisz ... , igen, a statisztika szerint a férfiak farka a 29. év betöltésével egyre kisebb lesz, a 30-as évek közepére már felére csökken, ... értelem ...
A 30-as férfiak sokkal tovább bírják a menetet mint a 20-asok és még ugyan annyi menetet bírnak és tapasztaltabbak, jobban tudják mi kell a nőknek.
#38 Egy szóval nem állítottam, hogy összemegy nekik. A fiataloknak nő egyre nagyobbra. Ahogy egyre magasabbak is.
Dehogy bírnak ugyanannyi menetet.
Környezetemben nem egy 30-as, 40-es nőnek vvan szexkapcsolata 20-as pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!