Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok akik fiatalabb pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik fiatalabb pasival fekszenek le, nem gond, hogy a fiatalabbak altalaban hamarabb vegeznek mint egy idosebb?

Figyelt kérdés
Pl egy 30 eves ficko mar lassabban megy el es ha egy 20on eves csajjal csinalja akkor nagy esellyel tud vegezni a lany is mire a pasi.
szept. 9. 09:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Nem annyira mint a 18-23nak. Én se akartam hinni de nálam igy volt.
szept. 10. 09:37
 22/39 anonim ***** válasza:

És ez miatt nem tudott úgy megdugni?

Viszont a 18-23 hamarabb elélvez mint majd 30 évesen, ez se számít neked, hogy tovább dugjon?

szept. 10. 10:22
 23/39 anonim ***** válasza:
22# Na ez sem igaz. Nekem 22 éves fiú volt aki a legtovább bírta. Utána meg 4-5 menetet egyhuzamban. Idősebb férfinél ilyen nem volt.
szept. 10. 10:51
 24/39 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ok., a 4-5 menet, de ez azt jelenti, hogy nem te élveztél el 4x - 5x , hanem a fiú?

szept. 10. 11:49
 25/39 anonim ***** válasza:

Pont, ez az, hogy ez a fiú 22 évesen elélvezett 4-5x , de majd 30 évesen ugyan ennyi ideig fog téged keményen dugni, úgy, hogy közben nem élvez el.

szept. 10. 11:51
 26/39 anonim ***** válasza:

24# Igen a pasi 4-5ször, én meg vagy húszszor. 😂

25# 5×40-45 percig egyhuzamban? Hát az nem biztos hogy élvezhető lenne. 😂 Meg én szeretem ha elélvez a másik is, izgató. Csak legyen harcra kész utána is. 😊

Nekem mondhattok bármit. Egy húszon éves fiatal fiú, ha nem tapasztalatlan, vele a legjobb a szex. Mennyiségileg és minőségileg is.

szept. 10. 12:05
 27/39 anonim ***** válasza:

Akkor az a 22 éves mennyi ideig dugott egy folytában, már úgy értve, hogy két elvezése között vagy az első élvezéséig?

szept. 10. 13:12
 28/39 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam is kb 40-45 percig is akár. El tudott élvezni korábban is ha úgy volt, de mi szerettük sokáig kiélvezni egymást.
szept. 10. 13:24
 29/39 anonim ***** válasza:

Egy huzamban 40 percig, majd elélvezett és újra dugott 40 percig?

szept. 10. 13:42
 30/39 anonim ***** válasza:
Egy kis szopás után simán. :)
szept. 10. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!