Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik fiatalabb pasival fekszenek le, nem gond, hogy a fiatalabbak altalaban hamarabb vegeznek mint egy idosebb?
És ez miatt nem tudott úgy megdugni?
Viszont a 18-23 hamarabb elélvez mint majd 30 évesen, ez se számít neked, hogy tovább dugjon?
Kérdés, hogy ok., a 4-5 menet, de ez azt jelenti, hogy nem te élveztél el 4x - 5x , hanem a fiú?
Pont, ez az, hogy ez a fiú 22 évesen elélvezett 4-5x , de majd 30 évesen ugyan ennyi ideig fog téged keményen dugni, úgy, hogy közben nem élvez el.
24# Igen a pasi 4-5ször, én meg vagy húszszor. 😂
25# 5×40-45 percig egyhuzamban? Hát az nem biztos hogy élvezhető lenne. 😂 Meg én szeretem ha elélvez a másik is, izgató. Csak legyen harcra kész utána is. 😊
Nekem mondhattok bármit. Egy húszon éves fiatal fiú, ha nem tapasztalatlan, vele a legjobb a szex. Mennyiségileg és minőségileg is.
Akkor az a 22 éves mennyi ideig dugott egy folytában, már úgy értve, hogy két elvezése között vagy az első élvezéséig?
Egy huzamban 40 percig, majd elélvezett és újra dugott 40 percig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!