Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gond lenne ilyen korán lefeküdni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lenne ilyen korán lefeküdni?

Figyelt kérdés
Én és a párom mindketten 18 évesek vagyunk, 1 hónapja ismerjük egymást és 2 hete vagyunk együtt. Én még szűz vagyok de ő már nem. Nagyon szeretem és már le szeretnék vele feküdni de félek túl korai lenne. Ő egyáltalán nem kényszerít, én szeretném és szinte majdnem mindennap találkozunk, csak félek ha elmondanám valakinek, hogy 2 hét után feküdtem le valakivel akkor félreértené a dolgokat.
2024. júl. 15. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem még pár hetet igazán varhatsz legalább addigra még jobban vágysz majd rá:)
2024. júl. 15. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Korai nagyon! Ahogy előttem is írja, mondjuk nem heteket, de két hetet még várj! Jönnek majd itt, a nem kell várni. Dehogynem!
2024. júl. 15. 21:17
 3/8 Suetonius ***** válasza:
29%
21:38 van. Ez annyira már nincs korán szerintem.
2024. júl. 15. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Hát akkor mondd azt másnak, hogy egy hónap után feküdtetek le... Szerinted ez hol releváns? Mégis ki számolja?? Meg amúgy is szerinted másnak miért a te napjaidat kellene számolgatnia ezzel kapcsolatban? Neked miért másoknak kellene számot adnod a magánéletedről? Mégis mit értene félre? Akkor csináld, amikor akarod.
2024. júl. 15. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha kívánjátok akkor mire vártok??? Mivel tudsz róla majd többet 1-2-6-12 hónap múlva? Felnőttek vagytok, hajrá! (azért a védekezésre figyeljetek majd oda!) Ezzel együtt fokozatosságot javasolnék, először csak kis kézimunka, orál, petting és ha az flottul megy, már érzitek rendesen egymást akkor dugás.
2024. júl. 15. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ribi
2024. júl. 15. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond azzal ha valaki hamar lefekszik a másikkal. De így, hogy szűz vagy én a helyedben még várnék, hogy biztosan tudjam, hogy ő az akivel szeretnék első tapasztalatot. Lehetőleg ne durr bele legyen a közepébe hanem egy ideig csak pettingeljetek, hogy tudhasd mennyire tudsz vele összehangolódni és mennyire képes rád figyelni a partner az örömszerzés során. Ha már többször is megtörtént és úgy érzed, hogy készen állsz, inkább csak akkor vágj bele, hogy kevésbé bánd majd meg. Pláne, hogy szerencsére megértő és nem erölteti, ami mondjuk arra emged következtstni, hogy egy fokkal komolyabb emberről van szó és megérti a dolgot. De beszélgessetek a témáról, hogy még bensőségesebb lehessen a kapcsolat.
2024. júl. 16. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell elmondani! Az intim dolgok nem tartoznak másra!
2024. júl. 16. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!