Hogyan vegyem rá magam, hogy korán lefeküdnék?
Figyelt kérdés
Tudom kissé gyerekes a kérdés de képtelen vagyok ellenállni a médiának vagy egyébb internetes dolgoknak. Azért mondom ezt mert biztos vagyok benne hogy ez okozza azt a problémát hogy nem fekszem le korán és ezt úgy értsétek hogy hajnali 3kor szoktam. Szertnék valtoztatni az "életmódomon"rendszerezettebb szeretnek lenni egeszseges es stb... de nem megy . Kerlek benneteket aki tud par biztato tanacsod adni az nyugodtan irja le es ne olyanok akik csak mondjak es nem tapaaztaltak mert ures szavakra nehehez cselekedni. Köszönöm:)2017. ápr. 15. 22:48
1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést! !! A kérdést vissza olvasva elég ciki de azt ajartam írni hogy :hogyan vegyem ra magam hogy koran lefekudjek?
2017. ápr. 15. 22:51
2/8 anonim válasza:
Szokj le a netről. Először csak pár órát használd naponta, aztán fokozatosan hagyd abba. Menj inkább a szabadba helyette a haverokkal, vagy biciklizz, és tereld el a figyelmed a netről.
3/8 anonim válasza:
Gondolj bele abba,hogy milyen egészségtelenül cselekszel. Egyre korábban és korábban feküdj le, és akkor a végén már normálisan is el tudsz aludni korábban, mint általában. (:
4/8 anonim válasza:
Ha rendszeresen mozogsz és elfátadsz, akkor hamarabb el tudsz aludni.
5/8 Tiboo Martino válasza:
Hasonló cipőben jártam én is, elég sokszor. Én úgy szoktam visszaállítani, hogy minden nap fél órával hamarabb fekszem le az előző napihoz képest. Ez bevált, mert ha sokkal korábban feküdtem le nem bírtam elaludni. Meg nem szabad közel monitor előtt ülni, már lefekvés előtt minimum másfél órával. Főleg nagy fényerővel! A melatonin termelést negatívan befoyásolja és kevésbé lesz pihentetőbb az alvás.
6/8 Zeeden válasza:
Találj magadnak más elfoglaltságot pl a korodat oda írhattad volna...Esetleg kezdj el sportolni,edzeni hogy lefáraszd magad :-)
7/8 anonim válasza:
Miért, net nélkül tudnál időben aladni?
Én példáúl azért netezem, mert nem tudok korán lefeküdni, csak forgok az ágyban.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat megpróbálom megfogadni őket:)
2017. ápr. 16. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!