Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasimmal 3 eve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal 3 eve vagyunk együtt nekem ő az első baratom. Csodálatosan jo mindig a kémia és a szex közöttünk soha nincs ezzel semmi gond.Viszont tudom es ismerem a vágyait szoktunk erről beszélni hogy kinek mi a jó vagy hogyan lenne jobb stb.?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy az elmult pár alkalommal mondta hogy próbáljak hozzá perverzen mocskosul beszélni ami a fejemben van. Megprobaltam de én bénának erzem magam nem vagyok annyira perverz félek hogy gáz lesz amit mondok még akkor is ha ő mondja h engedjem el magam csak mondjam ki amire gondolok es hogy ne erezzek semmit gaznak elotte. Szeretnék kapni egy kis insirációt vagy hasonlókat amiket ilyenkor szoktatok mondani.Nem betanulni őket és megjatszani magam csak hogy lássam hogy ez kinel hogy hangzik es akkor lehet nekem is konnyebb lesz kihoznom magambol.

L21

aug. 2. 01:14
 1/9 rántotthúsosszendvics válasza:
100%

Számára mit jelent a mocskos beszéd? Az sem mindegy ám, hogy mit szeret (megalázás, szerepjáték, dicséret, könyörgés) vagy hogyan szereti (nyíltan és nyersen, egyszerűen megfogalmazva, tele trágár kifejezésekkel). Természetes tőled, hogy bénázol, nehogy elkeseredj emiatt! :)

Példákat ugyan nem tudok, van akik az egyszerűeket szeretik (Erősebben, érezni akarlak, Szeretem ahogyan kényeztetsz), vagy a grafikusokat (Imádom azt ahogyan a f*rk*d mozog bennem).

aug. 2. 02:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet tanulni, még egy jó kislánynak is.
aug. 2. 06:55
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Mondd neki, hogy "te szerencsétlen kispöcsű barom, még megkefélni sem tudsz normálisan"

Feltehetőleg többet nem kér ilyenre.

aug. 2. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul kicsit keményebben szeretné, nem szerelmeskedni hanem dugni akar.

Mond neki hogy dugjon keményebben, légy te is vadabb, ne térdelve lovagold hanem guggolj felé és mond hogy ő mozogjon és közben mond hogy ez az vagy ha bírod mond hogy keményebben és bevadul. Egyértelmű az kell neki hogy szétszedhessen. Ne ragadj le a beszédnél, mondok egy példát.

Mond azt neki hogy úgy lesz...a szeme kiesik és tedd is azt, itt nem kell nagy dologra gondolni de hevesen és nyálasan. Nem kell mindenhol follyon de na, cuppogjon kicsit. Utána pucsíts be, az ágy szélén és mond hogy dugjon meg keményen. Ettől úgy befog indulni hogy ihajjj

aug. 2. 07:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ő nem arra vágyik hogy megalazzam bar valaki erre indul be. O csak azt szeretne ha kemenyebb lennek es kimondanam ezeket amiket gondolok pl 1es 4 es koszonom
aug. 2. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Súgd a fülébe, hogy azt szeretnéd, ha hátulról keményen megdugná a puncidat. Mikor elkap akkor bíztasd, hogy igen, imádom a kemény farkadat, basszál húzd a hajamat, használj...

Aztán kérd, hogy dugja meg a szádat, aztán meg azt, hogy engedje, hogy szophasd..

Hiszen azt szeretné, hogy egy kicsit alárendelt szerepben legyél.

Kérd,

aug. 2. 09:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Írnátok több példát légyszives?
aug. 2. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérd, hogy verje az arcodra.

Ha az anált szereted akkor mond neki, hogy dugjál seggbe érezni akarom a nagy farkadat.

Vagy vesd fel, hogy dugjon anál plugot a popsidba és utána jól dugja meg a puncidat.

Kérd, hogy húzzon bele tövig, közben simogasd a csiklódat, játszál vele attól még jobban beindul. Mond neki, hogy a kis kurvája akarsz lenni.

aug. 2. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A 4es vagyok újra.

Értem nem akar megalázni de valószínű kicsit felakarja dobni a szexet. Ne gondolj radikális dolgokra de ha eddig voltak tabuk, vagy dolgok amiket ritkán csináltál tedd meg. Ha azt akarja hogy kimond akkor tudod te is hogy lehet kicsit gátlásos vagy az ágyban vagy pedig konzervatív. Próbálj ki új dolgokat, told ki kicsit a komfortzónádat és ne szépítve mond ki a szavakat hanem durván, cumi helyett szopás, rakd be helyett dugj meg. Ezek csak feltételezések voltak tőlem de férfi aggyal nekem ezek jönnek át.

aug. 2. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!