Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Merevedési zavarom van, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési zavarom van, de csak háton fekve. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Bármilyen pozícióban, állva, térdelve, ülve, sőt még oldalt fekve is órákig tudok kőkemény erekciót tartani, kivéve háton fekve. Ilyenkor olyan, mintha elveszené az erejét, és kb. fele akkora lesz a "főnök". Ahogy pozíciót váltok, rögtön újra kemény lesz.

Mi lehet a gond? Nektek hogy működik?

Mióta az eszemet tudom, így van, és nem igazán keresnék fel egy orvost emiatt. Igazából nem befolyásolt eddig semmit az életemben.

aug. 24. 07:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, nekem - és még sok más férfinak - se mindig áll fel hanyatt fekve.
aug. 24. 07:17
 2/6 StevenUp ***** válasza:
100%
Valszeg elnyomsz valami ideget, vagy elszorítassz valami eret és ezért
aug. 24. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csaj hátán fekszek nekem is az van.
aug. 24. 07:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

" Igazából nem befolyásolt eddig semmit az életemben. "

Akkor mit akarsz tudni?

aug. 24. 07:24
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Aggódnom kellene, utánajárni, vagy sem
aug. 24. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Próbálj meg a hasára feküdni hátha akkor jobb.
aug. 24. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!