Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy fogadnátok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy fogadnátok azt ha a szűz barátod izgulna és emiatt gond lenne a merevedéssel?

Figyelt kérdés

Én még szűz vagyok, barátnőm már nem. Még nem szexeltünk, de izgulok nagyon és tuti nem lesz merev akkor amikor kéne.

Ilyenkor mit gondolnak a lányok?

2022. dec. 22. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Első párommal is ez volt, 2 alkalom után helyre állt minden. Nem csináltam belőle nagy ügyet.
2022. dec. 22. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A második fiúmmal is ez volt és egy pár alkalom után már minden rendben volt. Szóval én sem csinálok ilyenből ügyet. Egy új ember előtt én is ugyanúgy izgulok, teljesen természetes.
2022. dec. 22. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
fel szem kamagra es nem lesz gond. en nagyon sokaig szenvedtem ezzel, de az megoldotta
2022. dec. 22. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály barátom: ha van érzelmi kötelék akkor sokkal-sokkal elfogadóbbak a nők, mivel téged, mint személyt szeret. Ha alkalmi, érzelem nélküli légyott ott nem nagyon van 2. dobásod ha nem működik a berendezés. Szóval ne parázz rá. Ha nem áll akkor nem áll, akkor majd nyalsz, ujjazol és ha fejben el tudod engedni a stresszt, a teljesítménykényszert akkor a cerkával is fogsz tudni írni.
2022. dec. 22. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Hallottam már ilyent, nem te vagy az első akinek csődöt mond a lőcse. A legegyszerűbb, ha elfogadod és nem görcsölsz rá, lesz ami lesz.
2022. dec. 22. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak a negyedik alkalommal sikerült először belémhatolnia. Olvastam erről és igyekeztem mindent megtenni, hogy ne higgye azt, hogy csalódást okozott. Nagyon kegyetlennek tartom azokat a lányokat, akik emiatt gúnyolódnak a fiúval.
2022. dec. 22. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Első kapcsolatom minden alkalommal ügyet csinált belőle, és másfél évig folyamatosan keresztre feszített emiatt, vele egyszer se jött össze. Később volt egy másik barátnőm, akivel 1-2 alkalom után sikerült és azóta soha nem jött elő a probléma. Akit első kapcsolatomnak kifogtam olyan segg hülye volt, hogy ha csak valamelyik egymást követő 2-3 alkalommal elfogadó és békés lett volna és egy picit nem csak magára gondolt volna, akkor ez az egész szenvedést is megúsztuk volna.
2022. dec. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!