Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy fogadnátok azt ha a szűz barátod izgulna és emiatt gond lenne a merevedéssel?
Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, barátnőm már nem. Még nem szexeltünk, de izgulok nagyon és tuti nem lesz merev akkor amikor kéne.
Ilyenkor mit gondolnak a lányok?
2022. dec. 22. 19:03
1/7 anonim válasza:
Első párommal is ez volt, 2 alkalom után helyre állt minden. Nem csináltam belőle nagy ügyet.
2/7 anonim válasza:
A második fiúmmal is ez volt és egy pár alkalom után már minden rendben volt. Szóval én sem csinálok ilyenből ügyet. Egy új ember előtt én is ugyanúgy izgulok, teljesen természetes.
3/7 anonim válasza:
fel szem kamagra es nem lesz gond. en nagyon sokaig szenvedtem ezzel, de az megoldotta
4/7 anonim válasza:
Alapszabály barátom: ha van érzelmi kötelék akkor sokkal-sokkal elfogadóbbak a nők, mivel téged, mint személyt szeret. Ha alkalmi, érzelem nélküli légyott ott nem nagyon van 2. dobásod ha nem működik a berendezés. Szóval ne parázz rá. Ha nem áll akkor nem áll, akkor majd nyalsz, ujjazol és ha fejben el tudod engedni a stresszt, a teljesítménykényszert akkor a cerkával is fogsz tudni írni.
5/7 anonim válasza:
Hallottam már ilyent, nem te vagy az első akinek csődöt mond a lőcse. A legegyszerűbb, ha elfogadod és nem görcsölsz rá, lesz ami lesz.
6/7 anonim válasza:
A barátomnak a negyedik alkalommal sikerült először belémhatolnia. Olvastam erről és igyekeztem mindent megtenni, hogy ne higgye azt, hogy csalódást okozott. Nagyon kegyetlennek tartom azokat a lányokat, akik emiatt gúnyolódnak a fiúval.
7/7 anonim válasza:
Első kapcsolatom minden alkalommal ügyet csinált belőle, és másfél évig folyamatosan keresztre feszített emiatt, vele egyszer se jött össze. Később volt egy másik barátnőm, akivel 1-2 alkalom után sikerült és azóta soha nem jött elő a probléma. Akit első kapcsolatomnak kifogtam olyan segg hülye volt, hogy ha csak valamelyik egymást követő 2-3 alkalommal elfogadó és békés lett volna és egy picit nem csak magára gondolt volna, akkor ez az egész szenvedést is megúsztuk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!