Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen képzetei lehettek így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen képzetei lehettek így a fiúnak? (N/24)

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy összejövetelen, és azt figyeltem meg, hogy van egy fiú aki nézeget meg sokszor került a tekintete a fenekemre...

Elmentem wc-re, és nem tudom hogyan de nem sikerült jól bezárni az ajtót kulcsra (pedig eskü úgy rémlik hogy kattant is ahogy eldorgattam, na mindegy...). És eltelik egy 5 perc kb. és csak arra leszek figyelmes hogy valaki ráfog a kilincsre és nyílik az ajtó. Benyit én pedig vele szemben megijedt tekintettel ülök a wc-n...

Azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből és rohadt kelletlenül érzem magam vajom mit gondolhatott. 😟

szept. 8. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Semmit nem gondolt. Ő is szokott wc-re menni.

Esetleg direkt nyitott rád, nem gondolt bele, hogy ez nagyon kellemetlen neked.

szept. 8. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szexi mikor egy csaj ül a budin. Ennyi.
szept. 8. 09:13
 3/9 A kérdező kommentje:
#2: miért?
szept. 8. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

" Azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből"

Hát inkább neki kellett volna kiverned.

Direkt nem zártad be az ajtót!!

szept. 8. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Meg ez is.

" ahogy eldorgattam "

El durrantottad?

szept. 8. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

#3 Nem tudom megmagyarázni! :)

De engem vhogy mindig beindít ha látom a barátnőmet ülni a wc-n. Letolt bugyi, pici riadtság az arcán eleinte. De vele már eljutottunk oda, hogy nézhetem is közben. Legalábbis mikor pisil. Kábelt fektetni még csak egyszer láttam, de az is nagyon izgató volt. :D

szept. 8. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
ma 09:42 ekem az elso perctol meg van engedve az ilyesmi. Milyen parok vannak itt te atya eg XD . Neztem ahogy pisil.
szept. 8. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
3%

Én is megnéztelek volna. Nagyon szexi és izgató ahogy egy lány pisil. Már az is izgat, ha hallom, ha pedig nézhetem is közben, azt imádom. :)

Nem utolsó sorban meginni is szeretem a jó csajoknak.

szept. 8. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Arra hogy nemsokára bekakil de te meg ott ulsz
szept. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!