Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodnak a férfiak a saláta puncitól?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok és azt vettem észre,hogy a férfiak undorodnak a saláta a puncitól. Eddig négy hosszú távú kapcsolatom volt és ott is szóba került a kapcsolat vége fele a baba punci. Rendszeresen borotválom nincs elhanyagola csak salis. Ennyire undorító lenne?szept. 6. 23:40
12/37 anonim válasza:
Hát szerintem a legjobb a salátást nyalni 😋🤤🤤
13/37 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, ban hogy egy csaj ott hagy egy vsávót mert nem szép a pénisze, teste, firdítva is van ez így. Ha egy csávó pénisze nem tetszene, görbe lenne meg a fityma olyan hosszú lenne rajta hogy túl nyulna rajta mint valami ormány lehet te is lelépnél nem ? Félre ne érts most nem rád mondom támadásként csak azért hogy megértsd.
14/37 anonim válasza:
Miért szemét az a férfi akinek nem tetszik ? Azért mert valaki férfi nem lehetnek igényei ? A lányokat se ribizik le mert válogatnak, mindenkinek joga van hozzá.
15/37 anonim válasza:
Nem undorodtak ők se csak ezzel tudtak bántani
16/37 anonim válasza:
Pedig van akinek tényleg nem tetszik. Te miért undorodsz mondjuk egy ferde, hülye színű pénisztől ?
17/37 anonim válasza:
Én sem szeretem,ugyanakkor kapcsolatot nem zár ki. Alkalminál más a helyzet.
18/37 anonim válasza:
20/37 anonim válasza:
Azt könnyebb beszippantani, és hát, szerintem nőiesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!