Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
A salata pnci olyan, mint a ffiaknal a kis penisz, ugye ?
Figyelt kérdés
En egyszeruen keptelen vagyok lefekudni vagy kinyalni 1 logos salata puncit.
Undoritonak tartom đ€ź
2024. jĂșn. 8. 23:44
1/17 anonim vĂĄlasza:
Lehet te egy nĆ vagy, akinek salĂĄtapuncija van Ă©s kĂvĂĄncsi az emberek reakciĂłjĂĄra?
Babapuncival rendelkezĆ nĆ vagyok, de erĆsen kĂ©tlem, hogy ne akarnĂĄk kinyalni a fĂ©rfiak a salĂĄtapuncis nĆket... SĆt, sokan szeretik.
2/17 anonim vĂĄlasza:
Meg jo, hogy nem vagyunk egyformak kerdezo :D 37/f Aki igy beszel annak komoly gondok vannak a fejeben!
3/17 anonim vĂĄlasza:
Férfiként szerintem nem szåm ennyit a punci kinézete. Az sokkal fontosabb hogy a låny szép legyen.
4/17 anonim vĂĄlasza:
Igen kb olyan Ă©smindkettĆ fo tosabb a csajoknak mint a pasiknak.
6/17 anonim vĂĄlasza:
Rohadtul nem olyan. Ăn imĂĄdom a salĂĄta puncit. Sokkal jobban beindulok tĆle, mint a babapuncitĂłl. ImĂĄdom a szĂĄmba venni a nagy "salĂĄtaleveleket".
7/17 anonim vĂĄlasza:
6
A nĆknek olyan, nem neked. Ăn is csak lestem amikor a nĆvĂ©rem az egyik barĂĄtnĆjĂ©vel beszĂ©lt arrĂłl hogy kinek milyen a puncija Ă©s nem a sajĂĄt puncirĂłl volt szĂł. Mindegyik full heterĂł csaj.
8/17 anonim vĂĄlasza:
KöszönjĂŒk, hogy megosztottad velĂŒnk izlĂ©sednek ezt a rĂ©szĂ©t. TulajdonkĂ©ppen sajnĂĄlhatod, hogy megfosztod magad nagyon sok szĂ©psĂ©g lĂĄtvĂĄnyĂĄtol. De a te dogod!!!!
9/17 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Hat igen.. ismet kiderult, a gyakoris ffiaknak minden (is) megfeleloz csak mozogjon es p..ci legyen......
2024. jĂșn. 9. 00:05
10/17 anonim vĂĄlasza:
ma 00:05 Takarodj mar a francba. Minek tetted fel a kerdest majom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!