KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » A salata pnci olyan, mint a...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

A salata pnci olyan, mint a ffiaknal a kis penisz, ugye ?

Figyelt kérdés

En egyszeruen keptelen vagyok lefekudni vagy kinyalni 1 logos salata puncit.

Undoritonak tartom đŸ€ź

2024. jĂșn. 8. 23:44
1 2
 1/17 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Lehet te egy nƑ vagy, akinek salĂĄtapuncija van Ă©s kĂ­vĂĄncsi az emberek reakciĂłjĂĄra?

Babapuncival rendelkezƑ nƑ vagyok, de erƑsen kĂ©tlem, hogy ne akarnĂĄk kinyalni a fĂ©rfiak a salĂĄtapuncis nƑket... SƑt, sokan szeretik.

2024. jĂșn. 8. 23:48
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/17 anonim ***** vĂĄlasza:
84%
Meg jo, hogy nem vagyunk egyformak kerdezo :D 37/f Aki igy beszel annak komoly gondok vannak a fejeben!
2024. jĂșn. 8. 23:52
 3/17 anonim ***** vĂĄlasza:
77%
Férfiként szerintem nem szåm ennyit a punci kinézete. Az sokkal fontosabb hogy a låny szép legyen.
2024. jĂșn. 8. 23:52
 4/17 anonim ***** vĂĄlasza:
21%
Igen kb olyan Ă©smindkettƑ fo tosabb a csajoknak mint a pasiknak.
2024. jĂșn. 8. 23:54
 5/17 anonim ***** vĂĄlasza:
50%
Mi az a pnci ?
2024. jĂșn. 8. 23:55
 6/17 anonim ***** vĂĄlasza:
73%
Rohadtul nem olyan. Én imádom a saláta puncit. Sokkal jobban beindulok tƑle, mint a babapuncitól. Imádom a számba venni a nagy "salátaleveleket".
2024. jĂșn. 8. 23:57
 7/17 anonim ***** vĂĄlasza:
68%

6

A nƑknek olyan, nem neked. Én is csak lestem amikor a nƑvĂ©rem az egyik barĂĄtnƑjĂ©vel beszĂ©lt arrĂłl hogy kinek milyen a puncija Ă©s nem a sajĂĄt puncirĂłl volt szĂł. Mindegyik full heterĂł csaj.

2024. jĂșn. 9. 00:01
 8/17 anonim ***** vĂĄlasza:
79%
KöszönjĂŒk, hogy megosztottad velĂŒnk izlĂ©sednek ezt a rĂ©szĂ©t. TulajdonkĂ©ppen sajnĂĄlhatod, hogy megfosztod magad nagyon sok szĂ©psĂ©g lĂĄtvĂĄnyĂĄtol. De a te dogod!!!!
2024. jĂșn. 9. 00:02
 9/17 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Hat igen.. ismet kiderult, a gyakoris ffiaknak minden (is) megfeleloz csak mozogjon es p..ci legyen......
2024. jĂșn. 9. 00:05
 10/17 anonim ***** vĂĄlasza:
83%
ma 00:05 Takarodj mar a francba. Minek tetted fel a kerdest majom ?
2024. jĂșn. 9. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!