Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a saláta punciról? 32/N
Szerintem mindegy milyen puncid van. Nekem legalábbis nem az számít, hanem hogy milyen nő vagy. Alapjában nekem a külső nem sokat számít. A punci meg végképp nem. Szerintem jó a saláta punci és a babapunci is.
Arra nem gondoltál hogy az a pasi csak meg akart bántani valamiért?
Egyébként meg ha szeretek egy nőt akkor szeretem a punciját is és szeretem nyalni is... Nyalni pedig főleg azért szeretem mert érzem hogy élvezi... Nyalásnál ez a fő tényező, nekem legalábbis, azért szeretem csinálni mert érzem és látom hogy a nő élvezi. Csodálatos érzés mikor egy nő elélvez a nyalásomtól.
Szerintem ha szakítaskor mondta akkor csak oda szúrt egyett.
Szinte minden punci más ezért igszaból az egész szamít ha csak ezt nézzúk én pl kifejezezten szeretem és a nagyon baba punci nekem túl kislanyos.
Amúgy meg látni kellene pl fotón hogy igazán véleményt lehessen mondani.
Egy pasit rvára nem érdekli milyen punci ha higiénikus egészséges és megdughatja kinyalhatja.
Kamu kérdés mert a nők meg pláne nem foglalkoznak ilyen dolgokkal
Szerintem csak meg akart bántai szakításkor..
Én nem gondolom, hogy csúnya lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!