Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a saláta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a saláta punciról? 32/N

Figyelt kérdés
Saláta puncim van és csúnyának tartom, volt pasi aki szakításkor meg is jegyezte,hogy milyen csúnya vagyok alulról! Pedig imádta nyalni ,de ha csúnya akkor miért nyalta annyit?

aug. 19. 05:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy milyen puncid van. Nekem legalábbis nem az számít, hanem hogy milyen nő vagy. Alapjában nekem a külső nem sokat számít. A punci meg végképp nem. Szerintem jó a saláta punci és a babapunci is.

Arra nem gondoltál hogy az a pasi csak meg akart bántani valamiért?

Egyébként meg ha szeretek egy nőt akkor szeretem a punciját is és szeretem nyalni is... Nyalni pedig főleg azért szeretem mert érzem hogy élvezi... Nyalásnál ez a fő tényező, nekem legalábbis, azért szeretem csinálni mert érzem és látom hogy a nő élvezi. Csodálatos érzés mikor egy nő elélvez a nyalásomtól.

aug. 19. 05:53
 2/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ha szakítaskor mondta akkor csak oda szúrt egyett.

Szinte minden punci más ezért igszaból az egész szamít ha csak ezt nézzúk én pl kifejezezten szeretem és a nagyon baba punci nekem túl kislanyos.

Amúgy meg látni kellene pl fotón hogy igazán véleményt lehessen mondani.

aug. 19. 06:01
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván fotó lenne az igazi ;), de látatlanban is azt mondom, hogy imádom a saláta puncit! Legalább van ott "hús", amit nyalni, szopni lehet és belefúrhatom az arcomat! Ne szégyelld, és főleg ne akard plasztikáztatni!
aug. 19. 06:14
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
Én nem szeretem, de sokan meg igen.
aug. 19. 06:52
 5/25 anonim válasza:
83%
Kedvencem, szerintem gyönyörű látvány. 32F
aug. 19. 06:56
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
nekem sem jön be de ízlések és pofonok
aug. 19. 07:06
 7/25 anonim ***** válasza:
25%

Egy pasit rvára nem érdekli milyen punci ha higiénikus egészséges és megdughatja kinyalhatja.

Kamu kérdés mert a nők meg pláne nem foglalkoznak ilyen dolgokkal

aug. 19. 07:10
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg küldesz nekem a puncidról egy képet?
aug. 19. 07:16
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem csak meg akart bántai szakításkor..

Én nem gondolom, hogy csúnya lenne.

aug. 19. 07:22
 10/25 anonim ***** válasza:
Nekem is a kedvencem. Nekem sokkal erotikusabb, mint a baba. Kb. ugyanaz a különbség, mint ernyedten a 4 centis vérkuki meg a 12 centis húsfarok közt. Dugni mindkettő jó lehet, de vizuálisan az utóbbi jobban beindítja a nőket.
aug. 19. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!