Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a saláta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a saláta punciról? 32/N

Figyelt kérdés
Saláta puncim van és csúnyának tartom, volt pasi aki szakításkor meg is jegyezte,hogy milyen csúnya vagyok alulról! Pedig imádta nyalni ,de ha csúnya akkor miért nyalta annyit?

aug. 19. 05:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha látnám, akkor tudnám megmondani. Ezek között is nagy különbségek vannak.
aug. 19. 07:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kifogást keresett! Rosszat! A mostani csajomnak is "saláta" van. Ez neki nem tetszik, nekem nagyon bejött. Szóval keress olyant, aki imádni fogja!!!
aug. 19. 07:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj a saláta puncival. Az exed csak azért mondhatta, amit mondott, hogy bántson téged.

Javaslom, gyere ki Délegyházára a naturista strandra, ott majd láthatod, hogy minden emberi test más és minden emberi test szép. Nekem és a feleségemnek szintén testképzavar miatt indult a nudizás sokkterápia jelleggel, és bevált, azóta rendszeresen oda járunk.

aug. 19. 07:26
 14/25 anonim ***** válasza:
#11 jól mondja. Szóval kéne látni. Feltéve hogy valóban nő vagy...
aug. 19. 08:21
 15/25 kyoman ***** válasza:
73%
Én pont azok közé tartozom akit nagyon izgat a saláta punci.
aug. 19. 08:33
 16/25 anonim ***** válasza:
59%
🤷‍♀️ Attól függ, milyen dressinggel van
aug. 19. 08:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a saláta puncit is, a baba puncit is! Nem ezen múlik...

Minden nő egyedi és különleges, az összhatás a fontos és hogy meglegyen a kémia köztünk.

31F

aug. 19. 09:07
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Férfi irta szerintem a kérdést, ez pont egybevág a reggeli erekció idejével
aug. 19. 09:13
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ezt férfi írta ki. Van egy olyan érzésem, hogy a férfiak ezen az oldalon sokkal nagyobb számban vannak mint a nők, és a nőknek vélt kérdés mögött is többnyire férfi az illető...
aug. 19. 09:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Sajnalom, szerintem csak meg akart bántani, főleg ha kapcsolat alatt nem zavarta. Nekem is ilyen és pl nekem volt akinek nem tetszett, de ő nem is nyalt kb soha
aug. 19. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!