Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a saláta punciról? 32/N
Figyelt kérdés
Saláta puncim van és csúnyának tartom, volt pasi aki szakításkor meg is jegyezte,hogy milyen csúnya vagyok alulról! Pedig imádta nyalni ,de ha csúnya akkor miért nyalta annyit?aug. 19. 05:26
21/25 anonim válasza:
Én szűzként azt hittem a babapunci fog főleg tetszeni élőben.
Az első barátnőmnek saláta puncija volt, nem volt vele bajom, imádtam.
Mai szemmel úgy állok hozzá, hogy a saláta punci is nagyon bejön, sőt vannak előnye is bizonyos téren. Volt olyan is, hogy egy ismerősnek láttam a saláta punciját és baromira megkívántam, bele akartam nyalni.
23/25 anonim válasza:
En személy szerint sokkal jobban szeretem a saláta puncit. Sokkal izgalmasabb egy olyat nyalni. Lehet az ajkakkal szépen játszani, nyalogatni, simogatni. Es sex kozben is totál vadito, ahogy hozzáér a farokhoz és szépen korbeveszi.
33F
24/25 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a salátás punci tetszik, nagy kisajkakkal és lehetőleg nagy csiklóval. Sokkal látványosabb így, ami nekem nagyon fontos. A babapunci az olyan semmilyennek tűnik. Ha még a szőrt is meghagyod, az számomra abszolút mámor.
25/25 anonim válasza:
Megmutassam mennyire nincs vele semmi gond? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!