Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy nimfo nővel?
So-so
Aktív és lelkes volt, igazi vadállat, ha a minőség erre utal.
De a bogyó nélkül ez is túlcsúszott már vadságba. Utólag valóban ijesztő
Erre inkább nem reagálok semmit.
Legyen szép napod, fantáziálj sokat🥰
5-ős válaszoló hoz! A ninfománok esetében sem az van, hogy mindenkivel lefeküdne gondolkodás nélkül! Nem fog benne se biztos vágyat kelleszteni egy alkoholista hordóhasú kopaszodó fogatlan görény!
Volt élményem nimfomán cigány lánnyal ! Nem jártam vele, de kavartunk és párszor ott aludtam nála! Egy gyönyőrű lány volt és a kerek,nagy feneke és a telt szája az valami csodálatos volt, nem beszélve a mentalitásáról persze! (Ami a sztereotípiák ellenére úgy nyilvánult meg, hogy nagyon választékosan,szépen ki tudta magát fejezni egy beszélgetés során) Én pedig tinédzser voltam és nagyon nagyon tomboltak bennem is a hormonok! Azt gondoltam lazán elbírok vele….aham….. 2 óra szex után úgy kifacsart mint a citromot!:D Utána kérdezte hogy ,,megint?’’ És utána is nyomtuk pár óráig!:D nem beszélve arról folyamatosan hatvankilenceztünk és egymás nemiszervét faltuk!:D
Sajnos utólag kiderült hogy vannak nagyobb gondjai is a nimfomániánál!:D Viszont nem bántam meg, és elég sok tapasztalatot szereztem tőle!:D
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!