Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy nimfo nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy nimfo nővel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy milyen lehet egy nimfo csajjal a szex,illetve hol ,,találtátok" a csajt

szept. 3. 16:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
20# Ez ijesztő. Elgondolom mennyire rettegtél, hogy becsönget és borít.Szerintem nincs az dugás, ami ennyi stresszt megér. Legalább tudott is a csaj minőségileg?
szept. 16. 22:20
 22/27 anonim ***** válasza:

So-so

Aktív és lelkes volt, igazi vadállat, ha a minőség erre utal.

De a bogyó nélkül ez is túlcsúszott már vadságba. Utólag valóban ijesztő

szept. 16. 22:34
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
22. Miért nem vontad be a feleséged is? 😄🥰
szept. 16. 22:38
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

Erre inkább nem reagálok semmit.

Legyen szép napod, fantáziálj sokat🥰

szept. 17. 06:25
 25/27 anonim ***** válasza:
49%

5-ős válaszoló hoz! A ninfománok esetében sem az van, hogy mindenkivel lefeküdne gondolkodás nélkül! Nem fog benne se biztos vágyat kelleszteni egy alkoholista hordóhasú kopaszodó fogatlan görény!

Volt élményem nimfomán cigány lánnyal ! Nem jártam vele, de kavartunk és párszor ott aludtam nála! Egy gyönyőrű lány volt és a kerek,nagy feneke és a telt szája az valami csodálatos volt, nem beszélve a mentalitásáról persze! (Ami a sztereotípiák ellenére úgy nyilvánult meg, hogy nagyon választékosan,szépen ki tudta magát fejezni egy beszélgetés során) Én pedig tinédzser voltam és nagyon nagyon tomboltak bennem is a hormonok! Azt gondoltam lazán elbírok vele….aham….. 2 óra szex után úgy kifacsart mint a citromot!:D Utána kérdezte hogy ,,megint?’’ És utána is nyomtuk pár óráig!:D nem beszélve arról folyamatosan hatvankilenceztünk és egymás nemiszervét faltuk!:D

Sajnos utólag kiderült hogy vannak nagyobb gondjai is a nimfomániánál!:D Viszont nem bántam meg, és elég sok tapasztalatot szereztem tőle!:D

28/f

okt. 30. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 ő diagnosztizált nimfomán beteg volt?
okt. 31. 02:59
 27/27 anonim ***** válasza:
26# elméletileg igen, bár az attitűdjén is látszott! Láttam már pár perverz lányt, de ez valami elképesztő volt!:D Sosem akarta abbahagyni!
okt. 31. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!