Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy nimfo nővel?
“ Este sokszor úgy aludtam el, hogy szopott”
Lehet többet nem venném a számba a farkadat, ha elaludnál, miközben szoplak xD
#5.
Orgazmusa lehet, de nem lesz Kielégült utána sem…
Az orgazmust és a kielégülést szinonimaként használják, de a lényeg, hogy Ő (akár) egy pillanatra sem nyugszik le orgazmus után, hanem ugyanúgy “kancás” lesz, el lesz borulva az agya, nem látja tisztán sem a dolgokat emiatt.
Szerintem ti rohadtul nem tudjátok, mit jelent a nimfománia... Ez egy betegség, amire még gyógyszert is szednek olyan és kell hozzá pszichiáter.
Most itt jó hencegni, hogy ti mennyit szexeltetek néhány nőtökkel, de ők nem nimfomániásak voltak. Azzal nem nagyon akarnátok szexelni, olvassatok utána, hogy ne kegyetek tudatlanok.
Én pont utánaolvastam. És nem is akarnék ilyen partnert. Szerintem is keverik a fehérmájúsággal vagy felfokozott szexuális étvàggyal.
6-os voltam
11-nek.
Nem az én elélveztetésem miatt tette, hanem a maga játékáért. Neki kellett. Na és ez is pl. egy olyan szitu volt, ami nem a teljesítményről szólt.
Aki azt írja, jó egy nimfo nővel, annak még sosem volt vele dolga.
Nekem volt 4 hónapig egy ilyen kapcsolatom, visszagondolva borzadok önmagamtól is.
Mikor becsületesen szedte a gyógyszert, nem volt nagy gond, csak az étvágya volt átlag feletti.
De volt hogy kimaradt, olyankor elszakadt a cérna nála.
Bevallom nős vagyok, és a szeretőm volt. Nem élt messze tőlünk.
Volt hogy átmentem, dugtunk, aztán a hazaérkezésem után 10 perccel írt, hogy a szomszéd ház előtt vár a kocsiban. Természetesen olyankor nem lehet nemet mondani, mert képes becsöngetni, borítani.
Volt, hogy a munkahelyemen hivatott ki a portással.
Keféltünk állatkertben, temetésen, sőt, a fiam szalagavatóján is.
Szóval ne gondoljatok bele sok izgalmat, inkább rengeteg stresszt és idegességet. Hálistennek "elszerették" tőlem, másképp nem tudom mi lett volna.
Undorral gondolok vissza az életemnek azon szakaszára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!