Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy nimfo nővel?
A szex ugyan olyan. Csak az alkalmak száma olyan nagy, hogy azt nem tudod teljesíteni hosszútávon.
Nem véletlenül ez egy betegség.
Meg csalnak, az szinte fix.
Egy idő után kipróbálhatnak sok féle dolgot, egyre perverzebbeket, mert attól várják a kielégülést amit viszont így sem fognak elérni sehogy… Ez nem törvényszerű, de nagyon jellemző.
Viszont egy nimfomániás ha szexelni akar és nincs más ott, akkor egy AIDS-es csövessel is szexelni fog, még a betegsége tudatában is, ha tényleg nincs más. Ezért veszélyes nagyon ez a betegség.
5
A nimfomán esetében nincs arról szó, hogy ne elégülne ki, csak szexfüggő, ekörül forog az élete.
Amúgy a szexfüggőségnek szerintem nincs köze a szex minőségéhez, sokkal inkább a mennyiségéhez, illetve milyenségéhez (perverziók, extrém dolgok kipróbálása, hajszolása).
Nekem 2002-ben volt egy ilyen bnőm, szuperkarcsú, 175 magas, 33é.
2,5 évig gyűrtük egymást. És igen, nekem is volt, hogy egy hét után már ali-alig állt fel. Na és, semmi gondot nem csináltunk belőle. Pár nap szünet, mármint nem dugtunk, aztán minden ment normálisan tovább. De neki kellett 10-12 orgazmus naponta. Este sokszor úgy aludtam el, hogy szopott és reggel is arra ébredtem, hogy a szájában vagyok :-). Aztán a hasamra pisiltetett és szopott tovább. Külföldre hívta a karrierje, ezért lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!