Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek a párjuk gyenge az ágyban, hogy éltek így?
A páromat imádom és minden annyira jó vele, kivéve a szexet. Évek óta küzdünk ezzel, reméltem, ha türelmes leszek, javul. De nem. Nagyon rövid idő alatt elélvez, és az előjátékban ügyetlen. Hiába vezetem rá, mondom, hogyan élvezem, nem érez rá. Így általában orálisan juttat orgazmushoz, de ez így nagyon egyhangú és unalmas. Korábbi partnereimmel nagyon jó volt a szex, hosszú és változatos, fergeteges. Imádok szexelni, de már azt veszem észre, hogy nincs kedvem neki állni sem, hiszen alig sikerül. Néha, ha sokat szexelünk, akkor van egy-egy jó aktus. De elhagyni nem akarom, mert amúgy minden más téren boldog vagyok vele. Megcsalás nem opció.
Mit tegyek, hogy ne legyek kiéhezett és frusztrált a tartalmas szex hiánya miatt?

Az a baj, így ahogy leirtad nem fog tudni segíteni egy szakember sem. Ott van ahogy írod hogy nem képes rá érezni hiába mondod, mutatod neki.
Így nagyon sok opció nincs.
Első az az hogy szerzel egy szeretőt, és az kielégít.
Nyilván ez etikailag nem megfelelő, de elhagynod sem kell őt.
A másik az az hogy elválnak útjaitok és külön folytatjátok az életet.
A harmadik többféle dildo, vibrátor, szexgép vásárlás és marad a maszti.
Az utolsó pedig a hármas szex bevezetése, vagy egy pár bevonása a szexbe.

Én is "korais" vagyok. Több mint 30 éve élek a nejemmel, elmúltunk 50 és a mai napig rendszeresen szexelünk. Ő viszonylag hamar képes az orgazmusra.
A kapcsolatunk elején voltak hasonló gondok mint nálatok.
Nekünk a CAT (Coital alignment technique) vált be és a pénisz gyűrűt használjuk a mai napig.
Kisérletezzetek, próbáljatok ki mindent, addig amíg mindkettőtöknek nem elég kielégítő az együttlét.

Aki meg bírja jól, annak olyan asszonya van, aki sosem akar dugni… Fura a sors.
Egyébként írtad, ha sokat szexeltek, akkor van egy-egy jó aktus… Vagyis sokszor kell csinálni. Ez nálam is így van, ha ritkán szexelünk, 2 perc alatt elsülök, ha rendszeresen üríteni tudok, akkor 20-30 perceket is bírok keményen döngetni.
Másik megoldás, hogy finoman rávezeted a szexuális segédeszközökre. Mi ezt a csajommal teljesen nyítan megtudjuk dumálni, egy vibrátor, egy vaskos dildó nagyon sokat tud segíteni. És ez a lényeg, segít, nem helyettesít. Mindketten nagyot élvezünk, és nem marad senki se frusztrált.

Itt az a divat, ha valamiben igazad van akkor gyorsan le kell pontozni. Nem tudom ez valami verseny itt vagy mi. 🤣

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!