Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akiknek szeretőjük van azok h kezelik ezt? 22l
Ha van egy szeretőtök a barátnőtök/feleségetek mellett akivel mindig találkoztok akkor ti féltékenykedtek a szeretőtöknél h pl nem tetszik ha más férfiakkal is van stb?
Vagy nem érdekel titeket, és csak akkor érjen rá mikor nektek kell?!
Nem hiszem, hogy valakinek lenne akkora arca, hogy egy titkos szeretőt még számon is kérjen, hogy van-e más az életében :D
Voltaképpen az lenne a tiszta sor, ha a titkos szeretőnek is van férje.
Én akkor is féltékeny voltam, ha elment egy haverjával sörözni, vagy a barátnőivel bulizni. A kapcsolatunk elején még volt pasija, addig rossz érzés volt tudni, hogy vele is szexel. Utána már csak én voltam neki (elvileg) míg nem szakítottunk, de zavart az is, ha láttam olyan pasikkal beszélgetni, akikről tudtam, hogy bejön nekik.
Tudom nem fair, de attól még így volt. Nyilván azért, mert szerettem.
Volt olyan szeretőm is, ahol nem volt ilyen érzelem, ott nem zavart, sőt izgató volt egymásnak elmesélni, hogy és kivel szexeltünk külön.
Nekünk 1x olyan lány került képbe aki egy házas pasi szeretője volt. Kedves, értelmes lány aki reménytelenül szerelmes.
A pasi "megengedte" neki bár férfi nem, de nő lehet az életében, így talált rám/ később ránk. Sokáig csak csajos játékokra lett volna velő (igaz azt akár párom jelenlétében is), később bevallotta abba is besegítene, hogy mi csajok közösen juttassuk páromat a csúcsra...
Sajnos végül másképp alakult, azóta sem tudom tart-e még a szeretői kapcsolata esetleg talált magának párt...
35N,35F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!