Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy csávó odáig van értem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csávó odáig van értem miért nem teszi be?

Figyelt kérdés
Adott egy 32 éves csávó. Minden volt már. Csók, tapi, kézimunka, orális. De be nem teszi. Nem tudom miért. Most harmadjára játszotta ezt el. Rá kérdeztem azt mondta fáradt. De könyörgöm ha mást is csinálunk mi különbség van? Tiszta, ápolt vagyok. Nagyon is tetszek neki. Mindent élvez de ez már zavar. Jó nem olyan nagy neki olyan 12cm kb de ezt már láttam és ígyis szeretném vele
ma 03:38
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Szia ha meg unod a várakozást èn beteszem szívesen 34 f
ma 04:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerda hajnalban, 3:38-kor hogyan merül fel ez egy nőben? Nem tudtál aludni?
ma 05:20
 3/5 anonim ***** válasza:
*Kedd hajnal, bocsánat, akkor az már más! :D
ma 05:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert tudja hogy ha betenné akkor el is menne egyből,így pedig beégne előtted. Szóval inkább beég máshogy. Ez így egy fokkal jobb.
ma 05:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akar gyereket és ez biztos módszer arra.

HA van orál akkor bírja rendesen vagy mi olyankor mivan ha szopod.?

ma 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!