Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akiknek a párjuk gyenge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek a párjuk gyenge az ágyban, hogy éltek így?

Figyelt kérdés

A páromat imádom és minden annyira jó vele, kivéve a szexet. Évek óta küzdünk ezzel, reméltem, ha türelmes leszek, javul. De nem. Nagyon rövid idő alatt elélvez, és az előjátékban ügyetlen. Hiába vezetem rá, mondom, hogyan élvezem, nem érez rá. Így általában orálisan juttat orgazmushoz, de ez így nagyon egyhangú és unalmas. Korábbi partnereimmel nagyon jó volt a szex, hosszú és változatos, fergeteges. Imádok szexelni, de már azt veszem észre, hogy nincs kedvem neki állni sem, hiszen alig sikerül. Néha, ha sokat szexelünk, akkor van egy-egy jó aktus. De elhagyni nem akarom, mert amúgy minden más téren boldog vagyok vele. Megcsalás nem opció.

Mit tegyek, hogy ne legyek kiéhezett és frusztrált a tartalmas szex hiánya miatt?

2024. aug. 30. 21:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Hány évesek vagytok? Parterápia v szexológus..esetleg
2024. aug. 30. 21:53
 2/19 A kérdező kommentje:

40+ mindketten.

Szexológus tud ezen segíteni?

2024. aug. 30. 21:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod nem fejlődik akkor nem sok jövőt jósolok a kapcsolatoknak... A jó szex ugyanolyan fontos alappillére egy kapcsolatnak mint egymás megértése, a közös szinkron a mindennapokban. Ha a szex nem stimmel akkor féllábú (sem) a kapcsolat. Frusztrációt, folyamatos feszültséget okoz - észre sem fogod venni miért vagy türelmetlen a partnereddel.

A szomorú igazság az, hogy nem illeszkedik minden ember mindenkihez szexuálisan. Jelen esetben ti a pároddal. Döntsd el, hogy beéred-e hogy csak erről szóljon a hátralévő életed az erotika terén. Szerintem tudod a választ...

2024. aug. 30. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

#2 szexuálpszichológus ("szexológus" nincs, az csak egy pongyola kifejezés).

S igen tud segíteni HA a párod is akarja, törekszik rá. Ha nem akkor az MTA komplett pszichológiai tagozata sem tud segíteni.

2024. aug. 30. 22:05
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Szeretőm van😌😌🤫
2024. aug. 30. 22:55
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Gyorstüzelésre nincs megoldás, bárki bármit mond. Ettől persze nem lesz rossz ember, csak nem képes kielégíteni. Jártam a cipődben, én elhagytam. Senkiért sem vagyok hajlandó lemondani a jó szexről. Azóta új párom van, sokáig bírja, egy menet alatt 5-6 orgazmusom is van.

Sajnos ez ilyen, vagy lelèpsz és keresel olyat aki tud dugni, vagy lemondasz róla örökre. 🤷‍♀️

2024. aug. 30. 23:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Én pasiként vagyok hasonló helyzetben s szeretőt keresek,de azt is nehéz..
2024. aug. 30. 23:08
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
Ha szereted akkor nem fontos a szex
2024. aug. 30. 23:23
 9/19 anonim ***** válasza:
60%

Ebben a korban azért még fontos a szex.

Mi is 40-es pár vagyunk és a férjem korai magömléses. Viszont nekünk vannak játékszerek, eszméletlen jól nyal, ujjaz. A fenekemmel és a mellemmel is sokat foglalkozik. Volt már mell orgazmusom és nyalás ujjazással 5-6 orgazmusom van. Ha szed Marathont a második menetet tovább birja. Mindenre van megoldás ha szeretitek egymást.

2024. aug. 30. 23:37
 10/19 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem itt az a fontos hogy a férfi ne legyen önző és akarjon veled foglalkozni.

Az én férjemnek nincs túl méretes szerszáma, és a nyelve is elég rövid, ezt elfogadtam, és az évek folyamán beszereztünk egy halom játékszert. A mellemmel nagyon sokat foglalkozik, ha igénylem a fenekemmel, és így több év után is változatos együttléteink vannak. Nagyon sok mindent kipróbáltunk, és vannak még ötleteink. Ehhez az kell hogy mindkét fél akarjon tenni. 20 éve vagyunk együtt/ heti 3-4 szex van

2024. aug. 31. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!